IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
09:20 | 17 октомври 2022
Обновен: 17:15 | 17 април 2024

"Спартак" Вн загуби от лидера

Соколите паднаха с 0:2

По материала работи: Ставри Таргов
"Спартак" Вн загуби от лидера

Евгений Седюк и Парвиз Умарбаев вкараха два гола за пет минути през първото полувреме и ЦСКА 1948 победи с 2:0 Спартак (Варна) в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Така "червените" се върнаха на първото място в класирането.

ЦСКА 1948 е с актив от 30 точки и две повече от ЦСКА, но съставът на Саша Илич е с два мача по-малко. С още един пасив е Лудогорец, който изостава с четири точки.

Отборът на Любослав Пенев изкова победата още през първото полувреме. В 33-та минута Джонатан Перейра центрира пред вратата на Спартак и Евгений Сердюк изпрати топката в мрежата с глава, а пет по-късно Парвиз Умарбаев получи подаване от Ивайло Чочев на границата на наказателното поле и преодоля за втори път Иван Дичевски.

През второто полувреме положенията бяха кът и ЦСКА 1948 спечели заслужено с 2:0, пише БТА. Това остави Спартак на дъното в класирането с актив от пет точки.

Коментари

Новини Варна