IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
15:50 | 15 ноември 2022
Обновен: 15:32 | 25 април 2024

Първи загуби за два от топотборите в АМФЛ - Варна

Ето резултатите

По материала работи: Ставри Таргов
Първи загуби за два от топотборите в АМФЛ - Варна

Първи загуби допуснаха два от топотборите в Аматьорската мини футболна лига-Варна. Става дума за МФК Монтана в Premier лигата и Parkmart в Win 1, които отстъпиха в срещите си от деветия кръг. Така само Порто-Ди Ес и АМФК Лудата банда 2 са без загубени точки досега в четирите лиги. Ето какво се случи през миналата седмица. 

Premier лига

Порто-Ди Ес продължава без грешка в Premier лигата на АМФЛ-Варна след победа с 5:2 над МФК Черно море. Стефанов заби хеттрик и стана Играч на мача, а по веднъж точни бяха Пенев и Иванов. За съперника реализираха Великов и Алекс.

Fullmax би с 5:3 МФК Монтана, нанасяйки първо поражение на тима от Северозапада. Попаденията за победителите бяха дело на Златев, Йовчев, Иванов, Свилка и Илиев, а за опонента с хеттрик се отчете Вълев.

МФК Балерини постигна четвъртата си победа през сезона като надигра убедително с 8:2 ФК Валекс. С цели пет попадения блесна Игнатовски, като това му донесе и приза за Играч на мача. Два пъти се разписа Симеонов, а веднъж - Иванов. За опонента точни бяха Богданов и Петров.

АМФК Лудата Банда излъга с 2:1 Зеленина. Найденов и Цецо се разписаха за победителите, а съотборникът им Амрозов бе определен за най-добър в срещата. За "зелените" вкара Дакера.

МФК Тича записа служебна побеса с 5:0 над ФК Флотски Арсенал.

Win 1

The Unity нанесе първа загуба на Parkmart в Win 1 на АМФЛ-Варна. Евген си отбеляза автогол, а Iniesta също порази вратата на лидерите. Вратарят Боги изкара много положения и стана Играч на мача.

Вино и Мезе излезе на второ място във временното класиране след нова победи, този път с 5:3 над МФК Пекарни Чочо. Точни за "любителите на масата" бяха Тошев, Димитров, Ламбов и Цветков, а Любо стана Играч на мача. За съпернике се разписаха Кожухаров, Колев и Илиев.

МФК Волов излезе трети след успех с 5:3 над Бандата на Града. Ангелов блесна с три гола и стана №1 в срещата, а Димитров и Принца добавиха по един. За загубилия тим реализираха Милков (2) и Георгиев.

MFK TNT - ZARAFA удари с 8:1 iGaming. С хеттрик блесна Иванов, който бе определен за №1 в срещата, два пъти точен бе Йорданов, а по веднъж - Добрев, дани и Михнев. За съперника вкара Кръстев.

Спейс Тийм се справи с АФК Албион с 6:3. KIKO блесна с хеттрик, което му донесе приза за №1 в срещата, а останалите попадения бяха дело на Букоев, яни и Даката. За "островитяните" отбелязаха Янков, Нончев и Стоянов.

Дебелият балет и Лудогорец-Доброплодно завършиха наравно - 3:3. Михалик, Дино и Димитров (автогол) отбелязаха в полза да символичните домакини, а Петков, Димитров и Стоянов за "орлите", от чийто състав бе MVP на мача - Узунов.

Win 2

АМФК Лудата Банда 2 мина без грешка и през деветия си съперник в Win 2 - Розовите Мамби, надигравайки го с 5:0. Петров изригна с хеттрик, заради който бе определен за Играч на мача, а два пъти точен бе Абил.

МФК Монтана 2 надигра с 4:2 Castalia. Смирнов заби две попадения и стана MVP, а по веднъж се разписаха Yonchev 9 и Бончев. За съперника вкараха Петров и Терзиев.

FC DJIEN би с 6:4 МЕТРО Варна. Хеттрик заби Кирилов, Ранков вкара два пъти и бе избран за №1 в двубоя, а веднъж точен бе Д. Христов. За опонента се разписаха Емо (2), Тони и Кръстев.

Red Partners удари с 6:0 Локдаун. Сашето заби четири гола и стана MVP, а по веднъж реализираха Малкия и Георгиев.

Пластхим (Аксаково) би с 5:2 Шато Вапцаров. Минчо се отчете с хеттрик и бе избран за №1 в двубоя, а по веднъж точни бяха Янчев и Димитров. За загубилия тим реализира Ванко (2).

ФК Ария надигра с 4:1 МФК Импакт Варна. Над всички с три попадения бе Иванов, който стана MVP, а един път противниковата врата порази Наско. За опонента отбеляза Златев.

УВСК ВВМУ и Park the bus завършиха наравно 3:3. Петров, Ник и Димака се разписаха за "моряците", а Панчев, Ицката и Гого - за съперника. Стоянов бе определен за Играч на мача.

Win 3

Лидерът Няма Такъв Отбор разгроми с 9:0 ФК Филмари в Win 3. Пешо (Играч на мача) и Юлито отбелязаха по три гола, а Димитров, Белолипетский и Павлов - по един.

ФК Дружба се доближи само на 3 точки от първото място в Win 3 след убедителна победа с 9:1 над Вълчи Дол. С хеттрик се отчете Боята, което му донесе и наградата за №1 в двубоя. Димов и Джилянов вкараха по два гола, а по веднъж точни бяха - Силвиян и Стоянов. За "вихърци" вкара Маринов.

Вторият тим на Red Partners излъга със 7:6 ФК Патриот.

ФК Девня удари с 5:0 ФК Горното. Иванов заби две попадения и бе избран за най-добър в двубоя, а по веднъж това сториха Дуков, катера и Желязков.

FC Lions и WIN MODELS направиха 3:3. Вълчев (2) и Михайлов отбелязаха за "лъвовете", а Simon (2) и Chonkov - за опонента. Вратарят на символичните домакини Чечи стана Играч на мача.

МФК Дългопол и Digital United завършиха 2:2. Илиев бе точен на два пъти за символичните домакин и бе определен за MVP, а за съперника това сториха Хюсню и Дойч.

 

Коментари

Новини Варна