IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:23 | 30 ноември 2022
Обновен: 12:13 | 18 април 2024

Едни от най-големите светила в професионалния кикбокс и бойните спортове - специални гости на SENSHI 14 (Снимки) Обновена

Зрелищната международна бойна галавечер ще се проведе на 3 декември във Варна

По материала работи: Ставри Таргов
Едни от най-големите светила в професионалния кикбокс и бойните спортове - специални гости на SENSHI 14 (Снимки) Обновена

Едни от най-големите имена в бойните спортове ще бъдат специални гости по време на новото зрелищно издание на международната бойна галавечер SENSHI. Новото 14-о издание на грандиозното бойно шоу ще се проведе на 3 декември в Двореца на културата и спорта, гр. Варна, а начало на титаничните сблъсъци ще бъде дадено в 19:00 часа.

Всички почитатели на бойните спортове, които искат да се насладят на зрелищните двубои между елитни бойни звезди от 17 държави, могат да го направят от първи ред. Билети за SENSHI 14 са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и от сайта Grabo.bg.

И този път едни от най-големите светила в професионалния кикбокс и бойните спортове ще бъдат специални гости на грандиозната международна бойна галавечер. Сред тях ще бъдат K-1 легендите Сам Греко и Николас Петас.

Сам Греко е австралийски боец, който печели националната титла в тежка категория в пет поредни години. Фул-контакт каратеката е редовен участник в Гран При надпреварите на К-1. Той побеждава имена като Бранко Цикатич, Ернесто Хуст, Майк Бернардо, Щефан Леко и Рей Сефо.

Николас Петас е датски кикбоксьор в тежка категория. Състезава се главно в К-1, като печели Гран При на Япония през 2001 г. Неговият впечатляващ стил и грандиозни лоу-кикове правят киокушин каратеката един от най-легендарните бойци. Едни от сразените му опоненти са имена като Мусаши, Гьокхан Саки, Нобу Хаяши и Петър Варга.

 

Специални гости, рефери и коментатори на гладиаторските битки по време на SENSHI 14 ще бъдат и трикратните и четирикратни световни шампиони в тежката категория на К-1 Петер АртсСеми Шилт и Ернесто Хуст, както и нидерландското величие и шампион от веригата „K-1 Max“ Алберт Краус.

Сенсей Юске Фуджи също ще се присъедини към звездния отбор от специални гости на SENSHI 14. Той е победител в 4-то, 6-то и 7-мо All Japan първенство по Киокушин-кан карате. Включително All Japan в теглови класове, той е спечелил общо шест общояпонски шампионата. За пръв път международната бойна галавечер ще посрещне и Сенсей Андрюс Накахара.

Той е световен шампион по киокушин през 2005 г., абсолютен All-American шампион през 2006г., двукратен шампион на Южна Америка. Спечелил 4 от 11-те си професионални мача с нокаут.

Всички те ще се включат като инструктори и по време на последния за годината тренировъчен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), който ще се проведе в дните около SENSHI. Тренировките с легендарните имена от бойните спортове ще се провеждат от 2 до 4 декември.

Ожесточени двубой, световни кикбокс величия и легендарни имена от света на бойните спортове ще завладеят арената в новото 14-о издание на SENSHI. Бойната карта на атрактивното бойно шоу, което ще предложи истински боен спектакъл на 3 декември в Двореца на културата и спорта, гр. Варна, е повече от епична. В 13 титанични сблъсъци сили ще премерят 26 шампиона от 17 държави, сред които Австралия, Япония, Португалия, Нидерландия, Мароко и много други.

Билети за SENSHI 14 са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и от сайта Grabo.bg.

Зрелищната бойна галавечер  ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец", MAX Sport, „България Еър", М Кар Груп - BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Коментари

Новини Варна