IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
12:00 | 30 ноември 2022
Обновен: 01:53 | 26 април 2024

Nostrabet: Нужен ли е още един букмейкър на българския пазар?

По материала работи: Ставри Таргов
Nostrabet: Нужен ли е още един букмейкър на българския пазар?

Пазарът за онлайн залози в България се разраства с всяка изминала година. Доказателство за подема е, че у нас навлязоха букмейкъри като Betway и Betano, които са с голяма репутация в чужбина.

Също така и български брандове, като 8888 и Sesame взеха лиценз и вече се радват на голям брой клиенти.

От ноември тази година още една компания получи разрешително за организиране на онлайн залози - BetMarket. Брандът е добре известен със своите наземни бинго зали, които са разположени в няколко големи български града. Дойде времето да навлезе и в онлайн хазартните игри.

Според мнението на експертите от Нострабет за БетМаркет, букмейкърът има с какво да впечатли играчите. Очаква се той да заинтригува феновете на залозите с нова платформа за бинго слот продукти. Именно това е запазената марка на компанията през своя 25-годишен престои в хазартните среди.

Клиентите на новия онлайн играч за залози в България ще се насладят и на изключително бързи методи за разплащания с дебитни и кредитни карти. За момента начините на плащане са ограничени до няколко популярни опции - чрез банков превод, ePay, EasyPay и Cashterminal, но за в бъдеще портфолиото от платежни системи ще бъде разширено.

Присъствието на Бетмаркет в онлайн залозите е от голям плюс за българските играчи. По-голямата конкуренция в сектора ще доведе до предлагането на по-добри услуги, по-атрактивни бонуси и повече възможности за забавление в света на хазарта.

Този букмейкър определено дава заявка, че ще бъде различен. Затова подсказва и посланието на сайта, което гласи: „Аз идвам. Аз съм различен. Аз съм BetMarket”. Силното мото обещава брандът да разтърси българския пазар с невиждани до момента предложения, опции и функции за залози.   

Новият онлайн букмейкър ще залага и на иновациите. Това е задължително за всеки хазартен оператор, които иска да е конкурентен на останалите. Секторът се развива, технологиите напредват и iGaming-ът индустрията се променя всекидневно. Още преди да е встъпил официално в онлайн залозите, брандът вече е разработил мобилно приложение. То ще е достъпно за всички потребители със смартфони или таблети.

Онлайн платформата също изглежда впечатляващо. Букмейкърът посреща своите нови клиенти с бонус игра 50 000 лева кеш. Условието да се участва е да се направи регистрация на сайта преди официалното му стартиране.

Тя е улеснена и става бързо в няколко поредни стъпки. Наградният фонд ще се разпредели между всички играчи, създали свой акаунт в периода от 15 ноември до 23 декември.

Отделно брандът предлага и специален бинго слот раздел, освен традиционните казино забавления и спортни залози. Както вече споменахме, през годините отличителна черта за компанията са именно бинго слот игрите. И за трите водещи раздела са предвидени начални бонуси.

След официалното стартиране на сайта, регистрираните играчи могат да увеличат шанса си за печалба, като изпълнят следните стъпки - направят първи депозит, верифицират профила си в сайта и вземат персонален бонус. Изпълнението на тези условия води до натрупването на точки, чрез които потребителите имат възможност да се докоснат до повече награди.

Прави впечатление, че при представянето на своите продукти и награди, брандът използва закачливи думи и послания и е избягал от тривиалните начини. За пример ще дадем условието за верификация, което е представено така: „Правиш едно селфи и си готов“.

Очакванията към БетМаркет още от сега са големи и букмейкърът ще трябва да оправдае добрия си имидж в наземните казина и да се наложи и в онлайн залозите.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Новини Варна