IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
16:30 | 5 декември 2022
Обновен: 20:59 | 27 март 2024

"Лудата банда" загуби първи точки в АМФЛ - Варна

Ето какво се случи на терените на спортен комплекс "Спартак"

По материала работи: Ставри Таргов
"Лудата банда" загуби първи точки в АМФЛ - Варна

През изминалата седмица се изиграха двубоите от 12-ия кръг на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи на терените на спортен комплекс "Спартак".

Premier лига

Порто - Ди Ес спечели с 4:0 дербито с МФК Монтана в 12-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Коцето блесна с хеттрик и стана Играч на мача, а едно попадение добави Стефанов.

МФК Балерини надигра с 9:1 ФК Флотски Арсенал за четвъртата си поредна победа и излезе на второ място в таблицата. С пет гола изригна Кадир, който си спечели приза за №1 в срещата, Игнатовски се отчете с хеттрик, Неделчев порази собствената си мрежа, а МИРЧЕВ отбеляза за съперника.

МФК Тича се завърна на победния път, надигравайки с 5:3 Зеленина. Два пъти се разписа Берк, а по веднъж точни бяха Вальо, Николов и Старшината, докато техният съотборник Димчев бе избран за Играч на мача. Гюрсата (2) и Дакера се разписаха за съперника.

Fullmax надигра с 5:2 МФК Черно море. Точни за успеха бяха Атанасов, който бе избран за Играч на мача, Йовчев, Павлов, Колчев и Свилка, а за съперника - Великов и Желязков.

АМФК Лудата Банда победи с 4:2 ФК Валекс Бенита. Два пъти се разписа Абил, а по веднъж - Маринов и Дидо, който бе избран за Играч на мача. За съперника реализираха Петров и Туриста.

Win 1

Parkmart постигна десетия си успех в Win 1, взимайки дербито с третия в таблицата Вино и Мезе с 5:3. Давидов и Ахмед се разписаха по два пъти, а Гергиев добави един като се поздрави и със званието "№1 в срещата". Димитров, Боца и Цветков вкараха за "любителите на масата".

The Unity регистрира служебна победа с 5:0 над Eurotex Boys.

МФК Волов излезе трети във временното класиране след убедителна победа със 7:1 срещу Лудогорец-Доброплодно. Димитров отбеляза хеттрик и стана №1 в сблъсъка, Ангелов добави два, Жеков и Ники - по един, като последният порази и собствената си мрежа.

MFK TNT - ZARAFA би с 6:3 Спейс Тийм. Русев се отчете с три попадения за победителите, Добрев - с две, дани - с един, а съотборникът им Иванов стана MVP. Малка Пеца си вкара автогол, а два пъти за "космонавтите" бе Букоев.

АФК Албион разби Дебелият балет с 8:1. Имената си сред голмайсторите записаха Николов, Стоянов и Янков, като последният бе определен за №1 в срещата. За опонента вкара Станев.

Win 2

В Win 2 чудото се случи и вторият тим на АМФК Лудата Банда загуби първите си точки, завършвайки наравно с МФК Импакт Варна - 1:1. Василев изравни за лидера, след като преди това Николов (MVP) бе дал аванс на Импакт.

Red Partners излъга с 2:1 Розовите Мамби. Андонов и Горанов (Играч на мача) реализираха за "червените", а Стойков - за "змиите".

ФК Ария би с 5:1 Castalia. По два пъти се разписаха Наско, който бе определен за Играч на мача, и Иванов, а М. Христов порази собствената си мрежа. За  опонента точен бе Колев.

УВСК ВВМУ регистрира служебна победа с 5:0 над Пластхим (Аксаково).

След дълга серия от загуби Шато Вапцаров победи с 2:0 FC DJIEN. Йорданов и Митев се разписаха за "винарите", а вратарят им Жеков бе определен за MVP.

Win 3

Няма Такъв Отбор постигна 11-ия си успех в Win 3 като в среща от 12-ия кръг би с 9:1 ФК Патриот. С четири попадения блесна Иво, който стана MVP, хеттрик заби Димитров, а по веднъж отбелязаха Белолипетский и Пешо. Николов бе точен за загубилия тим.

WIN MODELS излъга ФК Сокол с 3:2. Точни бяха Poyraz, Paul и Мика (автогол), а за опонента вкара Калата.

ФК Горното се справи с ФК Филмари, надделявайки с 3:2. С хеттрик се отчете Африканеца, което му донесе и званието Играч на мача", а за загубилия тим точни бяха Радев и Велев.

Digital United надделя със 7:2 над Therma Village. Wild блесна с хеттрик и заслужи приза за №1 в срещата, Гастака добави два гола, а Ники и Хюсню - по един. За "хотелиерите" се разписаха Николов и Секов.

ФК Дружба и WINBET Varna завършиха 3:3. Боята (2) и Стоянов бяха точни за "добричлии", а Василев (2) и Полименов - за "букмейкърите". Техният съотборник Добрев бе определен за MVP.

Red Partners и ФК Девня също не се победиха - 4:4.

Коментари

Новини Варна