IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:00 | 16 декември 2022
Обновен: 05:47 | 19 април 2024

Вземете 500 лв. бинго бонус от Betmarket с промо код MAXBONUS

По материала работи: Ставри Таргов
Вземете 500 лв. бинго бонус от Betmarket с промо код MAXBONUS

Betmarket е поредният букмейкър, който навлиза на пазара за онлайн залози у нас. Компанията се стреми да привлече нови клиенти и затова в портфолиото си от бонуси е подготвила различни и атрактивни предложения.

Те са придружени с разумни условия за разиграване. Именно промоциите са сред най-търсените от играчите. Всички актуални оферти са на една ръка разстояние с Betmarket бонус от Silentbet, който отключва бонусите веднага.

Промо кодът е MAXBONUS и се въвежда при регистрация. Брандът има издаден валиден лиценз за организиране на онлайн хазартни игри и това е доказателство, че може да му се има доверие. Отделно в помощ на клиентите денонощно, всеки ден ще работи отдел по поддръжката, който ще изяснява и решава възникналите въпроси. 

От своето съществуване БетМаркет е свързана с бингото. Компанията е известна с наземните си зали за бинго игри. И в новата си онлайн платформа поставя сериозен акцент на тези игри. Затова бинго жанрът е отделен в специална секция, a в сайта играчите ще открият богат избор от бинго игри. Те са авторски и са разработени от собствен провайдър на хазартния оператор.

В колекцията са включени още безплатни игри, билети за бинго зали, персонални оферти и специални кеш бонуси. Всички новорегистрирани потребители пък имат шанса да участват и за два страхотни джакпота - Tik-Tak и Live Jackpot.

При толкова много бинго предложения, съвсем очаквано е да има и много бинго бонуси. Всъщност букмейкърът е подготвил за своите клиенти начален бонус, специално за бинго. Това предложение за момента няма аналог в България и не може да се срещне при конкуренцията.

Стартовата оферта за Бинго е озаглавена “Гепи Бонус Бинго Слот”. Чрез думата “гепи” се прави връзка с популярния израз между приятелите за “здравей”. Стойността на офертата е 100% от сумата на първия депозит до 500 лева. Както може да се очаква, букмейкърът е поставил условие, за да могат да се изтеглят евентуални печалби.

Според правилата, сумите на депозита и бонуса трябва да се превъртят 20 пъти. 15 лева пък е определената сума за максимален залог при разиграването на бонуса. Стандартният бонус за тази оферта е GEPIBINGO.

Нашият съвет към потребителите е да използват ексклузивния промо код MAXBONUS от Silentbet. С него се отключва стартовия бонус за бинго, както и всички останали актуални промоции в онлайн платформата.

Промо кодът дава още право на участие в различни кампании, организирани от букмейкъра. Възможно е играчите да получат повишение към бонуса, както и други страхотни награди. Промо кодът се въвежда още при създаването на акаунт в сайта.

Той трябва да се впише в специалното поле - “Промо код (по избор)”. Ако клиентите не го използват при откриването на игрална сметка, съществува вероятност да пропуснат някои от страхотните бонуси на хазартния оператор.   

Новата онлайн платформата освен бинго, ще предлага и онлайн залози на казино игри и спорт. Така играчите ще могат да прогнозират кой ще спечели световното първенство по футбол или друго събитие.

Букмейкърът обещава да е активен и в социалните мрежи, където неговите последователи трябва да се готвят за много изненади и подаръци.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Коментари

Новини Варна