IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
15:00 | 16 февруари 2023
Обновен: 01:31 | 3 май 2024

Алексанян пред Bulgaria ON AIR преди SENSHI 15: Тренировките ми преминават изключително добре

Любимецът на варненската публика е щастлив, че отново ще участва в бойната галавечер

По материала работи: Слав Велев
Алексанян пред Bulgaria ON AIR преди SENSHI 15: Тренировките ми преминават изключително добре

След броени дни предстои бойната галавечер SENSHI 15. Един от най-добрите ни бойци Едуард Алексанян сподели за Bulgaria ON AIR как преминава подготовката му за предстоящото бойно шоу.

"Щастлив съм, че отново ще играя в SENSHI 15, което ще се проведе в град Варна. Тренировките ми преминават изключително добре - без травми, без контузии и се надявам другата седмица да покажем на какво сме способни", каза Алексанян.

Едуард ще се изправи на ринга в главната битка за вечерта. В зрелищен сблъсък боецът ще се изправи срещу италианеца Джузепе Доминико. Двубоят между двамата ще се проведе по правилата KWU Full Contact в кат. до 85 кг.

„Мистър Шоу“ е на 26 години и ще търси своята девета победа на ринга на SENSHI. През 2021 година той постигна най-значимия си успех, грабвайки Европейския пояс за професионалисти на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е двукратен национален кикбокс шампион и шампион по кикбокс от турнира Savages.

Повече информация за Едуард и подготовката му за бойната сцена на SENSHI, може да видите във видеото ТУК.

Новини Варна