IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
11:00 | 18 март 2023
Обновен: 09:27 | 29 март 2024

Nostrabet разказва какви полезни функции ще видим в Инбет онлайн

По материала работи: Слав Велев
Nostrabet разказва какви полезни функции ще видим в Инбет онлайн

От получаването на лиценз за онлайн хазарт през миналата 2022 година, Inbet не спира да прави малки крачки в развитието си. Компанията още не е стъпила с всичка сила на пазара, но при цялата конкуренция това е доста трудно занятие. Наченките това да се случи обаче са добри – Инбет онлайн си служи с богата гама инструменти, към които клиентите със сигурност не могат да останат безразлични. И в спортните, и в казино залозите брандът опитва да е максимално привлекателен, затова и предлага най-разнородни функции.

Конкретно в спортните залози инбет си проправя път, точно както го правят и останалите му конкуренти в последните години. Ясно е, че стартовите бонуси и тези за регистрирани потребители натрупаха и продължават да трупат много популярност и да носят дивиденти на сайтовете. В inbet това не е изключение по никакъв начин. Операторът може да се похвали с редица предложения, някои от които ще разглеждаме по-детайлно в следващите редове.

Bet Builder – безспорно една от най-набралите популярност опции. Есенцията на горния абзац, ако трябва да се изразим образно. Създаването на залог в сайта на инбет става много лесно. Като неин минус може да се изтъкне това, че най-често е налична само за футбол и баскетбол. Разбира се, за най-интересните, залагани и атрактивни първенства и турнири. Във футбола това са топ 5 лигите и европейскиту клубни турнири, докато в баскетбола NBA и Евролигата са доказаните марки. Тази функция предлага възможност да комбинирате до 10 селекции за една избрана среща.

Cash Out – още една любима функция. Затварянето на залог е една от задължителните опции във всеки котиращ се букмейкър, какъвто инбет се стреми да бъде, а и всъщност е. Тази опция е налична към голяма част от събитията в спорта и позволява потенциално мигновено изплащане от даден активен залог. Недостатък на тази безспорно страхотна опция е, че няма как да бъде ясно за кои точно мачове ще съществува, отбелязва Nostrabet.

ACCA Boost – бонусът е известен още като премиум колона.Тази инбет оферта е за потребителите, които правят акумулаторн залози и на практика предлага увеличени печалби, създавайки стимул за този тип „колонки“.

Ранно изплащане – от английски Early payout. Опцията също е сравнително нова за българския пазар, но няма и как да е иначе, когато толкова букмейкъри се надпреварват за клиентския поток и всеки опитва да изпъкне с повече и повече. Тази функция позволява на всеки клиент да получи изплащане, преди да стане ясен финалният изход на даденото спортно мероприятие. Със сигурност е един от най-полезните инструменти за намаляване на риска при залог и осигуряване на печалба.

Супер коефициенти – дава на клиентите шанс да залагат на по-високи коефициенти от стандартните, които онлайн платформата на инбет предлага.

0% марж – тази опция също е в тренда, както е модерно да се казва.Накратко, тази функционалност за определени събития, позволява да се залага на дадени събития без комисионна за букмейкъра, който се лишава от допълнителните си дивиденти от даден залог.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Новини Варна