IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
16:45 | 13 март 2023
Обновен: 00:54 | 26 април 2024

Пролетният полусезон в АМФЛ-Варна стартира с резултатни мачове

Ето какво се случи през изминалата седмица в четирите лиги

По материала работи: Слав Велев
Пролетният полусезон в АМФЛ-Варна стартира с резултатни мачове

МФК Волов удари със 7:1 Вино и Мезе/Снимка: АМФЛ-Варна

През изминалата седмица стартираха двубоите от пролетния дял на Аматьорската минифутболна лига-Варна. В четирите лиги се получиха и някои доста резултатни срещи. Ето какво се случи:

Premier лига

МФК Черно море победи с 2:1 МФК Балерини в двубой от 14-ия кръг на Premier лигата. Чете и Станков отбелязаха попаденията за успеха, а за съперника точен бе Янакиев. Крушата се справи отлично на вратата на "моряците" и това му донесе наградата за Играч на мача.

АМФК Лудата банда надигра с 2:1 МФК Монтана. Абил и Дидо донесоха успеха на отбора си, а за тима от Северозапада се разписа Вълев. Играч на мача стана Амброзов.

Fullmax би с 5:1 над МФК Тича. Жилчук заби хеттрик и бе избран за Играч на мача, а Йовчев и Илиев добавиха по едно попадение. За съперника реализира Старшината.

Зеленина и ФК Валекс Бенита завършиха 1:1. Кондов отбеляза за символичните домакини, а SEKO бе точен за опонента. Колев от "зелените" бе определен за №1 в двубоя.

Порто - Ди Ес пък регистрира служебна победа с 5:0 над ФК Флотски Арсенал.

Win 1

Лидерът в Win 1 Parkmart стартира ударно втория полусезон с успех със 7:4 над Дебелият балет. Давидов изригна с пет попадения и заслужено си тръгна с приза за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Гергиев. За "балетистите" реализираха Василев (2), Петров и Стайков.

МФК Волов удари със 7:1 Вино и Мезе. По три пъти противниковата врата поразиха Ангелов и Димитров, който стана №1 в срещата, а Василев направи това веднъж. За "любителите на масата" вкара Цветков.

МФК Пекарни Чочо постигна шести успех, след като надделя с 11:4 над iGaming. Алексиев се отличи с четири попадения, три добави Мустафов, а по два пъти се разписаха Монката и Колев, който бе избран за MVP. За "геймърите" всички бяха дело на Атанасов.

Спейс Тийм би с 5:1 Eurotex Boys. Тук над всички бе Букоев, който блесна с пет гола и нямаше как да не получи приза за MVP, докато за "момчетата" вкара Нинджагото. 

Лудогорец-Доброплодно прекъсна серията си от поредни загуби и надделя над Атлетик Провадия с 5:3. Иванов изригна с четири гола, заради което стана MVP, а Стоянов добави един. За провадийци отбелязаха Радича (2) и Кателиев.

Win 2

Red Partners бе безпощаден срещу Шато Вапцаров в Win 2, надигравайки го с 6:0. С хеттрик наградата за Играч ва мача си заслужи Василев, две попадения добави Момчилов, а едно - Малкия.

Park the bus се разправи с Локдаун с 6:2. Тук №1 бе Панчев с четирите си гола, а по един добавиха съотборниците му Иванов и Енев. За "заключените" на два пъти отбеляза Недев.

Пластхим (Аксаково) постигна убедителен успех над МЕТРО Варна с 10:0. Минчо блесна с пет попадения, Димитров добави две и стана Играч на мача, а Иванов, Йорданов и Дянков - по едно.

Castalia пък се справи с Розовите Мамби със 7:2. Петров се разписа два пъти и бе определен за №1 в двубоя, с толкова се отчете и Колев, а по веднъж точни бяха Матев, Фикри и Бързев.

FC DJIEN би с 5:3 МФК Импакт Варна. С хеттрик се отчете Вълев, а по един гол добавиха Тишо и Въргала. За загубилия тим вкараха Данков, Деменьтьев и Златев.

Win 3

В Win 3 Red Partners разби с 15:0 Therma Village. С цели осем гола изригна Добрев, четири добави Андонов, Георгиев - два, а Пенчев - един. 

WINBET Varna надделя над Digital United с 6:3. Трима футболисти отбелязаха по две попадения - Василев (Играч на мача), Иванов и Андреев. Гастака, ПЕРКАТА и Wild се разписаха за опонента.

ФК Филмари би с 9:1 ФК Сокол. С пет гола блесна Велев, заради което бе избран за №1 в двубоя, Радев добави два, а Стоев и Ясенов - по един. За "соколите" вкара Кръстев.

ФК Дружба победи с 6:3 Вълчи Дол. Димов порази два пъти противниковата врата и бе определен за MVP, а по веднъж това сториха Боята, Димитров, Стефанов и Силвиян. Кемал, Жеков и Маринов бяха точни за "вихърци".

Коментари

Новини Варна