IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
09:15 | 16 март 2023
Обновен: 00:55 | 26 април 2024

Реал Мадрид и Наполи са последните четвъртфиналисти в Шампионската лига

Жребият за четвъртфиналите е в петък

По материала работи: Слав Велев
Реал Мадрид и Наполи са последните четвъртфиналисти в Шампионската лига

Реал Мадрид победи Ливърпул и в реванша в Мадрид. Настоящият носител на Шампионската лига се справи с 1:0 срещу англичаните и ги отстрани с общ резултат 6:2 в осминафиналите в турнира. 

Прочетете ощеЗелена светлина за ремонта на Голямоконарско шосе, започват го от бул. „Дунав”Дневен хороскоп за 16 март: Везни - може да срещнете сродна душа, Водолей - очакват Ви конфликти в семействотоОБЗОР: Финансовото министерство предупреди за фалит! Обрат за един от ключовите ремонти в ПловдивЛуксозни возила дрифтят по пловдивските булеварди, водачите им се хвалят в Тик ТокБраво, Пловдив! Група ентусиасти преобразиха квартално игрище, но това е само началото.

В 79-та минута Реал Мадрид откри резултата, Камавинга пусна към Бензема, който беше спрян от Ван Дайк, а топката достигна до Винисиус, който пък не успя да отиграе добре първоначално, но след това намери чудесно Бензема, който не сгреши за 1:0. 

Така Реал Мадрид ще играе за трети пореден сезон на четвъртфиналите. 

Наполи не срещна трудности срещу Айнтрахт Франкфурт и победи немците за втори път този път с 3:0 и след общ успех с 5:0 лидерът в Серия А продължи към четвъртфиналите.

Виктор Осимен откри последните секунди на първата част, след като засече центриране на Матео Политано с глава от границата на наказателното поле. 

В 53-та минута Осимен вкара и втори гол, след като беше намерен от Ди Лоренцо и без проблем реализира за 2:0. 

В 64-та минута Джибрил Соу спъна в гръб Пьотър Жиелински в наказателното поле и съдията Антъни Тейлър не се поколеба да посочи бялата точка. Потърпевшият реши да изпълни наказателния удар и бе точен за 3:0.

Така лидерът в Серия А Наполи се присъедини към другите два италиански отбора Милан и Интер в четвъртфиналите в турнира.

Жребият за четвъртфиналите е в петък. 

Коментари

Новини Варна