IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
16:00 | 16 март 2023
Обновен: 23:08 | 27 март 2024

Росен и Румен Димитрови гостуват в „Златните“ на 17 март

Шампионите по бойно самбо гостуват в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR

По материала работи: Слав Велев
Росен и Румен Димитрови гостуват в „Златните“ на 17 март

Този петък, 17 март, в новото издание на „Златните", част от сутрешния блок  "България сутрин" по Bulgaria ON AIR, гостуват шампионите по бойно самбо - братята близнаци Росен и Румен Димитрови.

Румен Димитров е световен и европейски шампион по бойно Самбо, а Росен Димитров е трикратен световен шампион по бойното изкуство. Към този момент Росен е и председател на федерацията по бойно самбо. Двамата споделят, че няма никаква конкуренция между тях и дори не се критикуват, но въпреки това са спорили на финали на държавните първенства по Джудо и Самбо, преди да решат да си разменят категориите.

Пред камерата на „България сутрин“ с водещата Мария Константинова, двамата близнаци разказват, че и до днес прекарват цял ден в залата, като тренират малки деца и възрастни. Росен и Румен са единодушни, че когато ходят на тренировка, никога не гледат часовника, за да проверят кога трябва да приключат.

Защо избират бойното самбо, какви цели са си поставили като треньори, побеждавали ли са на мач в последната секунда и има ли на кого да предадат опита си – всичко това и още зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат този петък, в сутрешния блок „България сутрин“, точно в 7:00 часа.

Новини Варна