IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
11:00 | 22 март 2023
Обновен: 03:21 | 19 април 2024

Nostrabet съветва как да си направим бърза регистрация в Инбет

По материала работи: Слав Велев
Nostrabet съветва как да си направим бърза регистрация в Инбет

Приключението във всеки един бетинг сайт започва с регистрация. Най-често логването в подобен род онлайн платформи не е безкрайно досадно и не отнема много време, но винаги е възможно да възникне някое малко затруднение. Всъщност процесът по правене на регистрация инбет е доста улеснен и не би трябвало да създаде пречки. В следващите редове обаче ще обърнем внимание на всички етапи по нея и ще обясним възможните трудности. Още отсега обаче можем да насърчим към две неща – коректност към това, което споделяте и спокойствие към това, което платформата ще пази.

Като всяка една регистрация в подобен сайт, така и тази в Инбет е в няколко стъпки. В първото поле, което пада при започването на акаунта, се нанасят лични данни. Име, презиме, фамилия, дата на раждане и съответния пол. Втората фаза от регистрацията в инбет касае други ваши лични данни –телефонен номери и съответната валидна електронна поща, която ползвате.

Тази втора фаза от регистрацията не минава без споделяне и на други лични данни – гражданство, което по подразбиране се задава да е България. Попълват се още ЕГН и валута за разплащания.

В третия и заключителен етап от регистрацията се попълват данните по акаунта – потребителско име и парола, които се въвеждат по два пъти, за да не се случват грешки при въвеждането на текста, които само биха усложнили процеса по регистрация. Съществува и незадължителното поле промоционален код. Въпреки че полето не е задължително за попълване, то може да разгледате някои актуални предложения за промо кодове, които могат да са сериозен инструмент във вашето инбет преживяване. Продължаването на тази фаза от регистрацията включва потвърждаване на възрастовата граница от 18 години спрямо българското законодателство и предпочитания за оферти и по-точно начините за получаване на такива.

След това предстоят процеси на активация и верификация, като по наше мнение, е далеч по-добре да използвате лична карта, а не шофьорска книжка. Личната карта е документът, с който най-ясно може да потвърдите своята самоличност и да ускорите процеса на верификация, който най-често трае между 24 и 48 часа. Подобна практика не е само в Инбет или който и да е друг български хазартен оператор, а навсякъде. Европейските регулации за закона с лични данни или GDPR са доста строги. Може би дори най-строгите такива на земното кълбо. Активацията на акаунта става изключително семпло – с имейл на дадената от вас електронна поща.

Друга наша препоръка е колкото може по-скоро след регистрацията, да направите и своята верификация. Така ще избегнете досадното чакане след уикенда за изтегляне на потенциална печалба.

Имайте предвид, че при опит за всякаква злоупотреба, компанията има право и може да изтрие акаунта ви. Вкарването на фалшиви данни гарантира подобен развой на събитията. Друго уточнение е, че всеки клиент има право само на един профил. Инвестициите за защита в хазартните компании и прилежащите им онлайн уебсайтове са много по-големи, отколкото предполагате.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на www.nra.bg.

Новини Варна