IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
10:20 | 7 май 2023
Обновен: 15:48 | 21 май 2024

Днес е дербито на Варна, затварят основни улици за мача

Черно море посреща Спартак на "Тича" от 17:45 часа

По материала работи: Слав Велев
Днес е дербито на Варна, затварят основни улици за мача

Днес е денят на варненското дерби. Черно море посреща Спартак в градския мач на "Тича". Двубоят е днес от 17:45 часа и е от последния 30-и кръг на efbet Лига.

Касите на стадиона ще отворят в 13 часа, а цената на билетите е 9 лева. Пропуски се продават само за секторите, в които ще са разположени привърженици на Черно море. Билетите за феновете на „соколите“ са изчерпани и касата в сектора на гостите няма да работи.

За движение на МПС ще бъдат затворени следните участъци:

- ул. "Н. Вапцаров" - от 15:30 до 21:30 часа;

- бул. "Осми приморски полк" от 15:30 до 16:30 часа, както и след приключване на футболната среща - около 20 часа.

За времето от 15:30 часа поетапно ще се затварят и бул. "Сливница" и бул." Княз Борис", платното от кк "Златни пясъци" в посока центъра на града, за времето до 16:30 часа. Събирането на феновете на двата отбора ще бъде на Община Варна, около 15 часа за тима на "Черно море" и на площад "Съединение" в 15:30 часа за привържениците на "Спартак".

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 22 футболисти за днешния мач. В нея след контузия се завръща Цветомир Панов, както и Васил Панайотов и Живко Атанасов, които пропуснаха гостуването на Арда.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Мартин Дичев, Александър Василев, Живко Атанасов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлин Дакай, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Васил Панайотов, Алекс Фернандес, Николай Златев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров получи наказание от една среща и глоба в размер на 900 лева стана ясно след заседание на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Това означава, че наставникът на “соколите” няма може да ръководи своя тим от линията на тъча в предстоящото варненско дерби срещу Черно море на стадион “Тича”. 

Коментари

Новини Варна