IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
14:45 | 31 май 2023
Обновен: 22:06 | 23 април 2024

Илиан Илиев e Треньор №1 на сезона според футболистите в България

Талантът на Черно море Николай Златев е втори в класацията за "Най-добър млад футболист" в шампионата

По материала работи: Слав Велев
Илиан Илиев e Треньор №1 на сезона според футболистите в България

Снимка: ПФК "Черно море"

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев беше определен за Треньор №1 у нас за сезон 2022/2023 в анкетата на Асоциацията на българските футболисти, съобщават от организацията. Единственото по рода си допитване в България се провежда за 22-ра поредна година и в него гласуват всички футболисти от първа и втора лига, като право на вот имат, както българските играчи, така и чужденците.

След Илиан Илиев в класацията за най-добър треньор се наредиха бившият наставник на Левски Станимир Стоилов и Саша Илич от ЦСКА.

При футболистите първото място от вота на колегите си заслужи нападателят на Лудогорец Кирил Десподов, следван от Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 и Игор Тиаго, който също е футболист на тима от Разград.

Талантът на Черно море Николай Златев зае второ място в класацията за най-добър млад футболист през сезона. За №1 беше избран вратарят на Левски Пламен Андреев, а трети се нареди защитникът на ЦСКА Християн Петров.

Коментари

Новини Варна