IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
17:00 | 4 юли 2023
Обновен: 14:48 | 1 май 2024

Черно море представи нов вратар

"Моряците" преотстъпиха Галин Григоров

По материала работи: Слав Велев
Черно море представи нов вратар

Християн Славков/Снимка: ПФК Черно море

Черно море официално привлече вратаря Християн Славков. Стражът подписа своя договор с „моряците“ и ще носи екипа на варненския тим през сезона в efbet Лига. 20-годишният играч се присъедини към „зелено-белите“ по време на лагера в Тетевен, като записа участие в последните две проверки на тима срещу Етър (4:0) и Ботев Враца (1:3), съобщава официалният сайт на клуба.

 

Славков ще се конкурира за титулярното място с Иван Дюлгеров, а трети вратар ще е Денислав Стойчев, който основно ще играе за дублиращия тим на Черно море в Трета лига – Североизточна зона.

В същото време вратарят Галин Григоров ще продължи кариерата си в Черноморец Балчик. Григоров ще играе като преотстъпен за новака във Втора лига, където ще работи със Стоян Ставрев, който дълги години бе треньор на вратарите в тима от „Тича“.

През миналия сезон роденият през 2003 година играч бе трети страж в представителния тим на „моряците“, като игра за дублиращия тим в Трета лига – Североизточна зона.

С Черноморец Балчик вече се готви и бранителят Наско Янков, който също премина при „балчишките акули“ под наем.

Коментари

Новини Варна