IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
10:40 | 23 септември 2023
Обновен: 09:33 | 29 април 2024

Илиан Илиев бесен след мача с ЦСКА 1948, ще има сериозни последствия за един от "моряците" (ВИДЕО)

Дадохме шанс на Алекс Фернандес, а той се помисли за звезда, без да е направил нищо, заяви треньорът на Черно море

По материала работи: Слав Велев
Илиан Илиев бесен след мача с ЦСКА 1948, ще има сериозни последствия за един от "моряците" (ВИДЕО)

Кадър и ВИДЕО: Vbox7

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори на пресконференция след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948 на стадион „Витоша“ в Бистрица в мач от десетия кръг в efbet Лига. Той коментира двубоя, както и скандала с Алекс Фернандес, който реагира бурно при смяната си.

"Голяма част от мача се представихме така, както искахме. Владеехме топката, имаме добри единици. Доволен съм като цяло от представянето ни, но опитен отбор като нашия с високи футболисти, не може да получи такъв гол. Една ситуация ни взе двете точки. Стояхме по-добре от ЦСКА 1948 с топката, все още имаме какво повече да изискваме в завършващата фаза на играта, нуждаем се от самочувствие. Това е футболът, една грешка ни костваше победата.", предаде Gong.bg.

"Алекс Фернандес показа неуважение към колегата си който влиза в игра, както и към решенията на треньорския щаб. Такива хора нямат място на пейката и затова му казах да напусне. Ще има много сериозни последствия, защото не му е за първи път. Взехме го от нищото, вече се мисли за звезда, а всъщност още нищо не е направил."

"С изключение на първите минути на второто полувреме, държахме инициативата в мача. Трябваше да играе с по-голямо самочувствие, още повече, че тук на този стадион няма натиск от фенове", коментира Илиев. 

Коментари

Новини Варна