IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
13:00 | 11 октомври 2023
Обновен: 10:23 | 1 май 2024

Три отбора са с пълен актив след 4-ия кръг на АМФЛ - Варна

Ето резултатите

По материала работи: Ставри Таргов
Три отбора са с пълен актив след 4-ия кръг на АМФЛ - Варна

Тимът на "Порто"

През изминалата седмица се изигтраха срещите от четвъртия кръг на четирите футболни лиги на АМФЛ-Варна. Ето какво се случи:

Premier лига
Порто iCard постигна победи и в четвъртия си мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като надигра Fullmax с 3:1. Рофетов се разписа два пъти, Пеци - веднъж, а Добата бе избран за Играч на мача. За съперника реализира Колца.
МФК Балерини победи с 3:0 МФК Черно море. Точни за третия успех на тима на Стоян Жеков бяха Игнатовски (2) и Диев, а Иванов стана Играч на мача.
МФК Монтана би с 8:3 ФК Валекс Бенита. С четири попадения блесна Паци, две добави Мечката, който бе определен за №1 в двубоя, а по едно - Дани и Ганчев. За загубилия тим вкараха Туриста (2) и Русков.
АМФК Лудата Банда се справи с 5:3 срещу МФК Тича и е с 9 точки. Стоянов се разписа два пъти и бе определен за №1 в срещата, а по веднъж това сториха Мишо, Абил и Петров. За съперника реализираха Николов (2) и Вальо.

Win 1
TNT постигна третия си успех в Win 1 - с 11:4 над Спейс Тийм. КАСАБОВ заби пет попадения, Иванов се отчете с хеттрик, заради който бе избран за MVP, а дани и Йорданов отбелязаха съответно два пъти и веднъж. За "космонавтите" вкараха Събев (3) и Мирчев.
МФК Волов постигна трета победа, след като в двубой от четвъртия кръг би с 6:1 АФК Албион. Жеко заби хеттрик и стана Играч на мача, Димитров се разписа два пъти, а Ники - веднъж. За "островитяните" точен бе Добата.
ФК Дружба би с 6:2 Лудогорец-Доброплодно. Два пъти точен бе Боянов, а по веднъж - Стефанов, Жендов (MVP), Желев и Иванов (автогол). Иванов отбеляза два за "орлите".

The Unity постигна втората си победа, надигравайки с 6:3 Атлетик Провадия. KIKO заби хеттрик и бе избран за Играч на мача, два гола реализира Христов, а един - Пенев. За провадийци точни бяха Дидо Николов, Колев и Радича.
Няма Такъв Отбор би убедително с 5:0 МФК Пекарни Чочо. Над всички бе Иво, който блесна с четири попадения и бе определен за №1 в срещата. Веднъж се разписа и Вулпе.

Win 2
Вторият отбор на АМФК Лудата Банда постигна успех и в четвъртия си двубой от Win 2, след като се наложи с 5:1 над Therma Village. По два гола отбелязаха Филипов, избран за MVP, и Дидо, а един - Щерев. За загублия тим вкара GAZZA.

Дубълът на МФК Монтана е с три победи като има и едно равенство. В този кръг тимът от Северозапада се справи с МФК Тича, надигравайки го с 6:4. Тук над всички бе Yonchev 9, който вкара и шестте попадения за тима си и бе определен за №1 в срещата. За загубилия тим и четирите отбеляза Валентин.

МФК Импакт Варна е с три победи от три срещи, след като надигра със 7:3 ФК Фратрия. Петров се отчете с три гола, които му донесоха наградата за най-добър в двубоя, а останалите бяха дело на Немр Ясин, Христов, Янчев и Иоргов (автогол). За опонента отбелязаха Михайлов, Иванович и Базан.

Park the bus разби FC DJIEN с 11:0. Панчев стана Играч на мача, след като бе точен четири пъти, по два гола добавиха Димитров, Гого и Енев, а Тодоров порази собствената си мрежа.

Castalia излъга iGaming с 3:2. Попов изригна с хеттрик за тима си и стана MVP, а за "геймърите" Кръстев и Вълов записаха имената си сред голмайсторите.
Фармополис събра 7 точки след победа с 6:3 над Дебелият балет. Петков (Играч на мача) и Йорданов се разписаха по два пъти, а Казаков и Христов по веднъж. За "балета" реализираха Петров, Дино и Оят.

Red Partners и Digital United завършиха 4:4. Попаденията за "червените" бяха дело на ГЕНАТА, Янчев, Стойков и Seth (автогол), а за опонента - на Ники (2), Tedkata и Стойков (автогол).

Win 3
МФК Феникс вече е с четири победи от четири мача в Win 3 след 7:2 над ФК Сокол. Деменьтьев избухна с хеттрик бе избран за Играч на мача, а останалите голове бяха дело на Паснков (2), Данков и Колито. За"соколите" имената си сред реализаторите записаха Налбандян и Соколов.

Date Palm надигра с 5:0 ФК Ченге за третия си успех от четири срещи. Батман (избран за №1 в срещата) и Журналиста вкараха по две попадения, а Димитров добави едно.

FC Inazuma регистрира служебен успех с 5:0 над МЕТРО Варна.

Пластхим (Аксаково) и ФК Брайтън завършиха 3:3. За аксаковци ЧОЧО реализира две попадения, а Помпата едно, докато за "чайките" се разписаха Куцаров (2) и Мандарината.

АМФК Лудата Банда надигра с 6:4 Castalia. Павката се отчете с хеттрик и стана №1 в двубоя, а останалите за "бандата" отбелязаха Недев (2) и Маринов. За опонента точни бяха Баръмов (2), Захариев и Ники.

Коментари

Новини Варна