IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:40 | 15 октомври 2023
Обновен: 21:53 | 29 април 2024

Сръбски издания: Младен Кръстаич подписа оставката си

Медиите в западната ни съседка обръщат внимание на българския национален отбор по две причини

По материала работи: Ставри Таргов
Сръбски издания: Младен Кръстаич подписа оставката си

Селекционерът на България Младен Кръстаич е подписал оставката си, съобщава сръбското издание Pink.rs. Според информацията 49-годишният специалист е имал поставен ултиматум преди вчерашния мач с Литва, а загубата с 0:2 води до неговото напускане.

Подобна е и публикацията в сайта на таблоида "Курир". Домакинското поражение от Литва прати родните национали на последното място в квалификационната група за Евро 2024.

Друго сръбско издание също излезе със заглавие за напускане на селекционера на "лъвовете". "Кръстаич обяви напускането си, но не и оставката си", пише Sportal.rs.

Сайтът на спортните телевизии "Арена Спорт" пък цитира думите на Младен Кръстаич след мача с Литва, с които оставя решението за неговото освобождаване на ръководството на БФС.

"Аз съм професионалист и знам каква е моята работа. Нека оставим хората над мен да вземат решение. Имам пълната подкрепа на футболния съюз.

За последно говорих с Георги Иванов и почувствах, че ме подкрепя. Моята работа е да тренирам отбора, а на футболния съюз да взима решенията", пише в цитата от Младен Кръстаич.

Медиите в западната ни съседка обръщат внимание на българския национален отбор по две причини. Първата е свързана с факта, че сме в една и съща група от квалификациите за Евро 2024.

Втората е, че Кръстаич е бивш селекционер на представителния тим на комшиите, пише "Труд".

Коментари

Новини Варна