IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
17:49 | 17 октомври 2023
Обновен: 04:41 | 26 април 2024

KWU SENSHI лагер с легендарни майстори на бойните изкуства

По време на лагера предстои и есенно издание на международната бойна галавечер SENSHI 19 на 25 ноември 2023 г. в Двореца на културата и спорта – Варна

По материала работи: Слав Велев
KWU SENSHI лагер с легендарни майстори на бойните изкуства

В дните от 23 до 26 ноември 2023 г. в гр. Варна ще се проведе международен тренировъчен лагер на KWU SENSHI, организиран от Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Тренировъчният лагер за усъвършенстване на бойните умения е силна платформа за развитие на нови бойци и място за ползотворен международен обмен и е сред водещите събития за обучение в Източна Европа.

KWU SENSHI лагерът в гр. Варна е насочен към действащи млади бойци от различни държави, които могат да бъдат забелязани от организаторите на бойната верига SENSHI и да имат шанса в бъдеще да участват на международната галавечер SENSHI.

В ролята на инструктори на международния KWU SENSHI лагер във Варна ще бъдат легендите в бойните спортове Ернесто Хуст, Шихан Семи Шилт, Шихан Сам Греко, Шихан Николас Петас, Алберт Краус, Анди Зауер, Сенсей Тариел Николейшвили, Сенсей Захари Дамянов, Сенсей Ян Сокуп и Сенсей Петър Мартинов.

Водещи инструктори на тренировките, предаващи своя безценен опит в бойните изкуства на участниците в KWU SENSHI лагера, са световноизвестните майстори:

Ернесто Хуст – четирикратен световен шампион на K-1, световен шампион по савате, световен шампион на ISKA по фул контакт и световен шампион по муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Семи Шилт – шампион на Glory Grand Slam 16-man tournament, световен шампион на Glory, четирикратен K-1 Grand Prix шампион, K-1 световен шампион, трикратен носител на титлата King of Pancrase и двукратен световен Кудо шампион. Президент на KWU SENSHI Европа, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Сам Греко – легендарен боец от К1, световен шампион, мотивационен лектор и актьор. Той е трикратен световен шампион по кикбокс на WAKO, световен шампион по карате фул контакт и шесткратен австралийски шампион по фул контакт, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Николас Петас – европейски и световен шампион по карате, последният учи-деши на Масутацу Ояма, победител в К-1 Grand Prix на Япония. водещ на ринга на бойната галавечер SENSHI, член на на борда на директорите на KWU SENSHI, ръководител на комисията за връзки с обществеността и маркетинг на KWU SENSHI.

Алберт Краус – първият K-1 световен шампион на MAX Tournament през 2002 г., както и първият SUPERKOMBAT шампион в средна категория. Краус е носител и на четири отделни световни титли по кикбокс и муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Анди Зауер – двукратен световен K-1 MAX шампион, четирикратен световен шампион по Shootboxing, Showtime 70MAX световен шампион и световен муай тай шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Тариел Николейшвили – абсолютен световен шампион през 2011 г., завършва „100 боя“ кумите през 2014 г., абсолютен шампион на Япония през 2010 г., шампион на Япония в категория през 2010 г., шампион на Европа през 2010 г., член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Захари Дамянов – абсолютен световен киокушин шампион през 2015 г., четирикратен шампион на American Absolute и четирикратен европейски киокушин шампион и член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Ян Сокуп – шампион през 2004 г. на All Japan Tournament, европейски шампион през 2007 г., второ място на деветия световен отворен киокушин шампионат през 2007 г., шампион в тежка категория през 2014 г. на Yangame Fight Night, победител на SENSHI - 2019 г. и второ място на първия европейски шампионат в стил „фул контакт“ - 2020 г. и член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Петър Мартинов – световен киокушин шампион през 2014 г., европейски киокушин шампион през 2006 г., трето място на турнира European Open през 2008 г. и трикратен европейски Tameshiwari шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Разходите за настаняване и обучение на участниците в лагера по бойни изкуства се поемат от организатора. Мастър класовете ще се проведат в един от най-добрите спортни комплекси във Варна - престижния тренировъчен център "SENSHI Gym". Желаещите участници могат да кандидатстват до 5 ноември 2023 г. с изпращане на попълнена заявка на имейл: senshi_bulgaria@abv.bg. Препоръчва се ранна регистрация, тъй като местата за лагера KWU SENSHI обикновено се запълват бързо.

По време на провеждането на лагера предстои и есенно издание на международната бойна галавечер SENSHI 19 на 25 ноември 2023 г. в Двореца на културата и спорта – Варна, а на ринга почитателите на бойните спортове у нас може да видят редица атрактивни и силни бойци от цял свят.

Новини Варна