IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:40 | 21 октомври 2023
Обновен: 09:06 | 29 април 2024

"Моряците" са готови за мача с Левски

Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за гостуването в София

По материала работи: Слав Велев
"Моряците" са готови за мача с Левски

Снимка: ПФК "Черно море"

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за гостуването на Левски от 14-ия кръг на efbet Лига, съобщиха от варненския тим.

От нея заради травма отпадна Александър Василев, който е с разтежение в бедрото. Аут също е и Алекс Фернандес. Бразилецът е с наказание за една среща заради натрупани жълти картони.

В групата се завръща Пабло Гарсия, който пропусна последните два мача на „моряците“ с Локомотив София и Локомотив Пловдив заради контузия.

В групата за двубоя са Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Мазир Сула, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Брено Фейрейра и Исмаил Иса.

Преди този мач "моряците" са втори в класирането с 29 точки от 13 мача, докато "сините" са на пето място с 23 точки от 12 мача.

От Левски пуснаха в продажба от вчера билетите за мача от 14-ия кръг на Първа лига срещу Черно море. Двубоят е на 22 октомври, неделя от 16:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на Левски, в мрежата на Eventim и онлайн https://bit.ly/46YInX4!

В неделя, 22 октомври билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин и на касите пред Сектор А и от 12:00 часа до края на първото полувреме, на улица „Тодорини кукли“ и на арката пред Сектор „А“.

Поради наложено наказание от Дисциплинарната комисия към БФС – затваряне на Сектор Б на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, притежателите на абонаментни карти ще могат да ги използват в блок 15 на сектор В.

Цени на билетите:

Сектор А, VIP: 100 лв.

Отстъпки – 10% (бронзова карта); 15% (сребърна карта); 25% (златна карта); 25% (семейна карта);

Сектор А, Ложи 2 и 3: 46 лв.

Коментари

Новини Варна