IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:21 | 21 октомври 2023
Обновен: 07:21 | 30 април 2024

Загина 4-кратният рали шампион Мирослав Ангелов

Навигаторът му Георги Гаджев е с фрактура на таза

По материала работи: Слав Велев
Загина 4-кратният рали шампион Мирослав Ангелов

Автомобилният пилот Мирослав Ангелов е загинал по време на тренировка в Шуменско, съобщиха от полицията. Навигаторът му Георги Гаджев е с фрактура на таза. В 11:42 ч. днес е получен сигнал за възникнал инцидент на черен път над село Тушовица, предаде NOVA.

Съобщено било, че по време на тренировка на макадам във високата част над селото български рали екипаж напуснал трасето след удар в бетонно съоръжение. Навигаторът успял да помогне и да извади Ангелов от автомобила, минути преди да бъде обхванат в пламъци.

С множество травми Мирослав Ангелов е откаран в шуменската болница. Реанимиран е в линейката. Въпреки усилията на медиците, е починал в болничното заведение.

Навигаторът му е прегледан, като е установена е фрактура на таза. Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължава. По първоначални данни екипажът се е подготвял за състезание в Румъния.

Коментари

Новини Варна