IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:40 | 31 октомври 2023
Обновен: 02:18 | 2 май 2024

Втора загуба за шампиона в АМФЛ - Варна

Ето всички резултати от седмия кръг

По материала работи: Ставри Таргов
Втора загуба за шампиона в АМФЛ - Варна

Тимът на "Порто"

През изминалата седмица се изиграха срещите от седмия кръг на четирите турнира от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи:

Premier лига
МФК Балерини спечели дербито от седмия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна срещу МФК Монтана с 6:2. Хасанов се разписа два пъти и бе избран за Играч на мача, а по веднъж това сториха Игнатовски, Иванов, Русев и Кадир. За съперника реализираха Дани и Миланов.

ФК Валекс Бенита надви с 2:1 АМФК Лудата Банда. Русков и Найденов донесоха успеха, а преди това Найденов бе открил за "бандата". За №1 в срещата бе определен Петров.

МФК Черно море пък надигра убедително шампиона Порто iCard с 6:1. Това бе второ поражение за "португалците" в рамките само на три кръга. По два гола вкараха Костов, който стана Играч на мача, и Нелко, а МИРЧЕВ и Чете добавиха по един. За съперника реализира Iniesta.

Win 1
The Unity и Спейс Тийм зарвършихха наравно 4:4 в отложена среща от шестия кръг на Win 1. Генков (2), Асад и Милков бяха точни за символичните домакини, а яни (2), Калин Колев и Легендата - за съперника.

Няма Такъв Отбор победи с 4:1 Спейс Тийм в седмия кръг. Георгиев се разписа два пъти и бе определен за №1 в срещата, а по веднъж точни бяха Димитров и Вулпе. За "космонавтите" отбеляза Неджет.

TNT и Лудогорец-Доброплодно завършиха 4:4. КАСАБОВ (2), дани и Йорданов вкараха за "динамитите", а Узунов (2), Кичев и Иванов - за "орлите".
ФК Дружба победи с 9:4 АФК Албион в двубой от Win 1 на АМФЛ-Варна. С цели пет гола изригна Боята, който бе определен за Играч на мача, два добави Жендов, а останалите бяха дело на Стоянов и Стефанов. За "островитяните" реализираха Янков (2), Добеца и Андреев.

Win 2
Дублиращият отбор на МФК Монтана победи със 7:1 FC DJIEN в Win 2. По два пъти се разписаха Тукчиев, който бе избран за MVP, Yonchev 9 и Кръстев, а веднъж това стори Бончев. За съперника вкара Георгиев.

iGaming надигра с 2:0 МФК Тича 2. Точни бяха Велков и Кръстев, който грабна занието Играч на мача.

Фармополис продължава със силното си представяне в Win 2, като в този кръг надви с 3:1 Red Partners. Христов заслужи званието MVP заради двете си попадения, а едно добави Хаджиев. За загублия тим вкара ГЕНАТА.

МФК Импакт Варна би с 8:2 Digital United. Веселинов отбеляза два гола, а по един добавиха Немр Ясин, Христов, Хасанов, Вико, Найка и Йорданов, който бе определен за №1 в срещата. За опонента два вкара Wild.

Win 3
Date Palm разгроми с 10:0 FC Inazuma в Win 3. Батман изригна с четири гола, а по три добавиха Димитров, който стана №1 в срещата, и Диремсзян.

Пластхим (Аксаково) постигна едва първия си успех за сезона, след като надделя над МЕТРО Варна с 9:3. Над всички с четири гола блесна Вангелов, който бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Петров (2), Шопов, Атанасов и Радо. Георгиев, Чолаков и Петров (автогол) отбелязаха за съперника.

Третият състав на АМФК Лудата Банда надви с 4:3 МФК Феникс. Два пъти точен бе Цецо, а по веднъж - Павката и Недев. За загубилия тим се разписаха Марков, Колито и Петров. За MVP бе определен Тапата.

Castalia надигра с 5:2 ФК Сокол. С хеттрик се отчете Колев, който стана Играч на мача, а по веднъж се разписаха Бързев и Петров. За "соколите" вкараха Марков и Кръстев.

Коментари

Новини Варна