IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:40 | 11 ноември 2023
Обновен: 14:39 | 28 април 2024

Скандал на “Колежа”: Шеф на БФС заплашил строителя, че ще отнемат лиценза на Ботев и Локо

Той е породен от неяснотата къде ще проведе домакинството на срещата между футболните отбори на България на Унгария

По материала работи: Слав Велев
Скандал на “Колежа”: Шеф на БФС заплашил строителя, че ще отнемат лиценза на Ботев и Локо

Поредна футболна драма разтресе футбола ни. Той е породен от неяснотата къде ще проведе домакинството на България на Унгария. Ето какво написа строителят на стадион “Христо Ботев” – Илиян Филипов – на страницата на ПИМК:

Уважаеми привърженици на футбола,

Днес с мен се свърза зам.- изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов, който ме заплаши, че трябва да осигуря всички необходими условия около стадион “Христо Ботев” за да може да се състои мачът на националния отбор с Унгария.

Категоричният ми отговор към него беше, че единствено и само община Пловдив, като собственик на стадион “Христо Ботев”, може да ми възложи подобна дейност.

Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че ако мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на Ботев и Локомотив за стадионите.

Искам категорично да заявя, че няма да се поддам на подобни заплахи и искам това да стане достояние на футболната общественост, за да се види какви методи се ползват в БФС.

С уважение,
Илиян Филипов, управител на ДЗЗД Колежа

Коментари

Новини Варна