IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
12:20 | 11 февруари 2024
Обновен: 18:54 | 28 април 2024

Ватерполният „Комодор” (Варна) губи драматично след дузпи

В събота 15-годишните състезатели на клуба претърпяха загуба от „Нептун” (Бургас) с 13:16.

По материала работи: Слав Велев
Ватерполният „Комодор” (Варна) губи драматично след дузпи

Представителният отбор на „Комодор” (Варна)

Представителният отбор на „Комодор” (Варна) при мъжете претърпя минимална загуба след дузпи – 17:19 (в редовното време 14:14), от отбора на ЦСКА в драматичен двубой. Срещата от третия кръг в мъжкия ватерполен елит се игра на закрития басейн „Д-р Любен Лазаров” през уикенда във Варна.

На полувремето варненци губеха с разлика, но успяха да изравнят и стигнаха до дузпи.

„Мачът стана оспорван след първото полувреме. Преди това не бяхме в оптимална форма. Нямахме нужната концентрация. След почивката успяхме да наваксаме и да се върнем в мача. Напипахме ритъма на игра и оттам нататък за наша радост разликата се стопи. И ние, и съперникът ни имахме положения в последните минути на срещата, но не ги оползотворихме. Така след редовното време се стигна до дузпи, а там всичко е рулетка. И който успее, печели. Ние за съжаление допуснахме пропуск и отстъпихме пред ЦСКА”, коментира наставникът на „Комодор” (Варна) Николай Николов - Майката.

Той изрази надежда, че по-другата седмица, когато подопечните му приемат бургаския „Черноморец”, варненци ще се поздравят с успех: „Надявам се да сме напипали игровия ритъм, бързо да навлезем в мача и да вземем победа”.

В събота състезателите на „Комодор” при 15-годишните претърпяха загуба от „Нептун” (Бургас) с 13:16.

„Нептун” са добре сглобен отбор, неудобен съперник, за момента ни превъзхождат. В игрови план при нас има какво още да се желае. Смятам, че ще успеем да нормализираме нещата и ще постигаме победи”, обобщи Майката.

Коментари

Новини Варна