IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
12:40 | 19 февруари 2024
Обновен: 23:51 | 1 май 2024

Черно море излиза "осакатен" срещу Лудогорец днес

Мачът е от 16 часа в Разград

По материала работи: Слав Велев
Черно море излиза "осакатен" срещу Лудогорец днес

Снимка: ПФК Черно море

Черно море гостува на Лудогорец днес в мача от 21-ия кръг на Първа лига. Варненци ще бъдат без основни фигури. Аут заради наказание е Влатко Дробаров. Не успя да се възстанови капитанът Даниел Димов, а по обясними причини аут от групата е Алекс Фернандес. В срещата няма да може да вземе участие и бразилецът Уеслен Жуниор, който все още не картотекиран в БФС. В срещата няма да може да вземе участие и бразилецът Уеслен Жуниор, който все още не картотекиран в БФС.

В групата попаднаха новите попълнения – испанецът Дани Мартин, румънецът Андреяс Калкан и младият Александър Веселински. В групата не е и Алекс Фернандес.

Срещата, която е с начален час 16, ще бъде ръководена от Волен Чинков с асистенти Иво Колев и Дениз Соколов. На ВАР е Георги Кабаков.

Групата на Черно море:

Вратари: Иван Дюлгеров, Християн Славков
Защитници: Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Дани Мартин

Халфове и нападатели: Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Александър Веселински, Николай Костадинов, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса

Коментари

Веселин ( преди 2 месеца )
Тази статия от повтарящ първокласник ли е писана?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна