IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
13:00 | 26 март 2024
Обновен: 20:17 | 27 април 2024

Голяма резултатност в мачовете от АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха срещите от поредния кръг на четирите първенства

По материала работи: Слав Велев
Голяма резултатност в мачовете от АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха срещите от поредния кръг на четирите първенства под шапката на Аматьорската минифутболна лига.Варна. В тях паднаха голям брой голове. Ето какво се случи:

Premier лига 

Порто iCard победи с 4:1 Fullmax в Premier лигата на АМФЛ-Варна. Четирима футболисти се разписаха за успеха - Кмета, Симеонов, Коцето и Пецата, като първият от тях бе избран за Играч на мача. За съперника реализира Павлов.

МФК Черно море и МФК Балерини завършиха 0:0.

МФК Тича би АМФК Лудата Банда с 3:2. Стефанов блесна с два гола и стана №1 в срещата, а веднъж точен бе Чефо. За съперника реализираха Маринов и Петков.

МФК Монтана се справи с ФК Валекс Бенита с 5:2. Неджет и Каменов, който стана MVP, отбелязаха по два гола, а един добави Дегирменджи. Да загубилия тим вкараха Русков и Костов.

Win 1

WINBET Varna се поздрави с 14-ата си победа в Win 1 - с 6:1 над Red Partners. Николов блесна с пет попадения и званието MVP, а веднъж точен бе Стайков. Петров реализира за "червените".

Parkmart победи убедително с 15:3 Вино и Мезе. Със седем гола изригна Ахмед, четири добави Пасков, Минчо и Павел се отчетоха с по два, а Давидов - с един. За опонентите им отбелязаха Тянката, Цветков и Вълев. За играч на мача бе определен Янев.

Атлетик Провадия излъга с 4:3 The Unity с гол две минути преди края. С хеттрик блесна Дидо Николов, което му донесе поредното звание за №1 в срещата, а веднъж точен бе Овчаров. За "Единството" вкараха Панайотов (2) и Христов.

TNT би със 7:2 Спейс Тийм. КАСАБОВ изригна с четири попадения, дани добави две, а веднъж точен бе Йорданов. За "космонавтите" се разписаха Букоев и Стойков. За №1 в двубоя бе определен Маринов.

МФК Волов се справи с 5:2 срещу АФК Албион. С хеттрик се отчете Ангелов, който стана MVP, а два пъти точен бе Димитров. Янков и Ангелов вкараха за "островитяните".

МФК Пекарни Чочо надделя без проблеми срещу Скрита Сила ( Мъдрево) с 5:0. По два гола вкараха Боби и Йови, а един - Илиев. Дибелия стана Играч на мача.

ФК Дружба победи с 5:2 Лудогорец-Доброплодно. Стоянов избухна с хеттрик, което му донесе званието за №1 на срещата. Джилянов и Боята реализираха дежурните си попадения за "добричлии", а Великов порази два пъти собствената си врата.

Win 2

Дубълът на АМФК Лудата Банда надигра с 8:3 Therma Village в Win 2 и продължава без загубена точка в шампионата. Петров наниза хеттрик, по два пъти противниковата врата поразиха Русев и Щерев, който стана Играч на мача, а веднъж това направи Дидо. За загубилия тим отбелязаха GAZZA (2) и Ташев.

Вторият в таблицата МФК Монтана стъпи накриво, завършвайки 5:5 с МФК Тича 2 като изоставаше с 0:3 и 1:4. За тима от Северозапада вкараха Бончев (2), Миланов, Yonchev 9 и В. Дончев (автогол), а за Тича това направиха Боев (2), Недев (2) и Бакърджиев.

Фермополис се справи без проблеми срещу Дебелият балет - 12:2 и се прибижи на една точка от второто място. Алексиев бе над всички и с шестте си попадения бе определен за Играч на мача По два пъти точни бяха Йорданов се отчете с хеттрик, Николаев заби топката два пъти в противниковата врата, а Казаков стори това веднъж. Двете попадения за съперника бяха дело на Десо.

Red Partners би с 2:1 Digital United. Василев (избран за №1 в срещата) и Доктора се разписаха за успеха, а за "дигиталните" - Гастака.

ФК Фратрия победи с 5:3 МФК Импакт Варна. Точни бяха Пейчев (2), Гена, Михайлов и Филимонов, който стана MVP. За "импактите" вкараха Карамишев (2) и Ахмад Ясин. 

Park the bus се поздрави със седмия си успех в Win 2, след като надигра с 4:2 FC DJIEN. Панчев и димитров, който бе избран зца MVP, се разписаха по два пъти за победителите, а Въргала и Николов отбелязаха за загубилия тим.

Win 3

В Win 3 Пластхим (Аксаково) надделя с 4:2 срещу лидера Date Palm.  Игнатов вкара два пъти и стана №1 в двубоя, а по веднъж това сториха Димитров и Върбанов. За загубилия тим отбелязаха Ганчев и Ямболския.

FC Inazuma надигра с 9:3 ФК Брайтън. MVP стана Радев, който наниза четири попадения, три тобави Велев, а две - Вълчев. Куцаров (2) и Стоянов отбелязаха за "чайките".

АМФК Лудата Банда се справи с 8:2 срещу ФК Сокол. С цели шест гола изригна Павката, който бе определен за №1 в двубоя, а останалите бяха дело на Добрев. За "соколите" вкараха Атанасов и Налбандян.

След две поредни загуби ФК Ченге се завърна на победния път, като в този кръг би с 2:1 Supporters United FC. За тима от село Аспарухово се разписаха Милков и Милевски, който стана Играч на мача, а за съперника - Марков.

Коментари

Новини Варна