IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
16:45 | 2 април 2024
Обновен: 14:53 | 29 април 2024

Фаворитите взеха своето в АМФЛ-Варна

Вижте всички резултати от изиграните срещи в поредния кръг на четирите турнира

По материала работи: Слав Велев
Фаворитите взеха своето в АМФЛ-Варна

Порто/СнимкаАМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха двубоите от поредния кръг на четирите турнира от Аматьорската минифутболна лига-Варна. В тях повечето фаворитите постигнаха успехи. Ето какво се случи:

Premier лига

Порто iCard победи с 2:1 МФК Монтана в дербито на кръга в Premier лигата. Пенев се разписа два пъти за успеха и стана Играч на мача, а за съперника точен бе Камбата.

Fullmax се справи без проблеми срещу АМФК Лудата Банда - 5:1. Неделчев стана №1 в двубоя след свата си гола. Толкова вкара и Йовчев, а един добави Атанасов. Почетното попадение за загубилия тим бе дело на Мишо.

МФК Балерини победи с 4:3 МФК Тича. Възпитаниците на Стоян Жеков изоставаха с 1:3, но успяха да обърнат в своя полза. Митко се разписа два пъти и бе избран за Играч на мача, а по веднъж това сториха Коко и Маринчев. За съперника се разписаха Стефанов (2) и Чефо.

Win 1

WINBET Varna победи с 9:3 МФК Пекарни Чочо в Win 1. Николов изригна с цели пет попадения и стана Играч на мача, а останалите бяха дело на Добрев, Колимечков, Филипов и Тодоров (автогол). Точни за "пекарите" бяха PETELA (2) и Илиев.

Атлетик Провадия би убедително с 11:3 Спейс Тийм. По три попадения отбелязаха Дидо Николов и Радича, който бе определен за №1 в двубоя, а останалите за победителите бяха дело на Овчаров (2), Гунев, Георгиев и Коев. За "космонавтите" вкараха GALE, Калин Колев и Радича (автогол).

ФК Дружба надделя с 6:4 срещу Parkmart. Боянов се разписа два пъти, по веднъж това сториха Стоянов, Михайлов, Жендов и Желев, а Великов бе избран за №1 в двубоя. За опонента вкараха Джибрата, Минчо, Ахмед и Пасков.

TNT излъга с 5:4 Скрита Сила ( Мъдрево). Иванов блесна с хеттрик и грабна званието MVP, а по веднъж се разписаха КАСАБОВ и Йорданов. За мъдревци отбелязаха Ахмед (3) и Георгиев.

АФК Албион излъга с 3:2 The Unity. Добеца, Цоканов и Андреев реализираха за "островитяните", а KIKO и Цоканов (автогол) - за "единството". За MVP бе избран Леонов.

Лудогорец-Доброплодно победи със 7:4 Red Partners, въпреки че изоставаше с 1:4. Петков (Играч на мача) и Димитров вкараха по два пъти, а по веднъж - Панайотов, Узунов и Крис. Доктора вкара хеттрик за "червените", а Бакалов - добави едно попадение.

МФК Волов се справи срещу Вино и Мезе, надделявайки с 9:5. Димитров стана MVP, след като наниза четири попадения. Също с толкова се отчете и Хасанов, а Илиев добави едно. За загубилия тим точни бяха Тянката (2), Цветков (2) и Димитров.

Win 2

Digital United и Фермополис завършиха 1:1 в Win 2. Головете реализираха Гастака и Николаев.

МФК Импакт Варна и МФК Монтана направиха 4:4. Карамишев (2), Петров и Хюсеинов се разписаха за символичните домакини, а Мечката (2), Каменов и Пенчука направиха това за съперника.

Therma Village надигра с 3:2 FC DJIEN. Атанасов, GAZZA (избран за Играч на мача) и Ташев се разписаха за победителите, а Панев и Кирилов - за победените.

Castalia се справи срещу Park the bus с 4:2. Бързев блесна с хеттрик и бе определен за №1 в двубоя, а Попов се разписа веднъж. Димитров и Панчев вкараха за опонента.

Red Partners би със 7:2 iGaming. Момчилов порази три пъти противниковата врата и стана MVP, а останалите голмайстори бяха Янев, Василев, Костадинов и Янчев (автогол). За "геймърите" се разписаха Велчев и Неделчев.

Дебелият балет победи с 3:1 МФК Тича 2. Два пъти точен бе Василев, който стана Играч на мача, а веднъж - Великов. За загубилия тим отбеляза Недев.

Win 3

ФК Брайтън надигра убедително със 7:0 Supporters United FC в Win 3. Илиев се отчете с хеттрик, което му донесе приза за №1 в двубоя, а останалите бяха дело на Куцаров (2), Котката и Георгиев.

МФК Феникс надигра с 6:2 FC Inazuma. По два пъти точни за успеха бяха Марков и Колито, който стана №1 в срещата, а по веднъж - Петров и Пасков. За загубилия тим се разписа Радев (2).

АМФК Лудата Банда и Пластхим (Аксаково) не успяха да се победят - 5:5. Головете за "бандата" бяха дело на Павката (2), Добрев, Гичев и Енчев, а за аксаковци - Игнатов (3), Йорданов и Радо.

Коментари

Новини Варна