IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
10:20 | 28 април 2024
Обновен: 14:20 | 11 май 2024

Черно море без капитана си срещу Локо Пд

От групата отпадна и Мартин Дичев

По материала работи: Слав Велев
Черно море без капитана си срещу Локо Пд

Треньорът на Черно море Илиан Илиев/Снимка: ПФК "Черно море"

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за предстоящия мач с Локомотив Пловдив от 31-вия кръг на efbet лига. От нея заради травма отпадна капитанът Даниел Димов. До последно опитният играч бе под въпрос, но на последното занимание на „моряците“ отово усети болка в бедрото и отпадна от избраниците на наставника на „моряците“.

От списъка отпадна и Мартин Дичев.

Срещата между Черно море и Локомотив Пловдив е в неделя, 28 април от 20:15 часа на стадион „Тича“ във Варна. Цената на билетите е 12 лева и ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, които отварят в 17:30 часа. Преди това те могат да се закупят в мрежата на Ивентим.

Главен съдия на мача ще е Ивайло Стоянов, с помощници Димитър Русев и Красимир Миланов, а за четвърти съдия е определен Георги Иванов. За ВАР ще отговаря Петър Кузев с асистент Никифор Велков. Съдийски наблюдател пък ще е Димитър Костов.

ГрупатаИван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Пабло, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

Коментари

Новини Варна