IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
13:02 | 16 април 2014
Обновен: 09:18 | 20 април 2024

Чакаме Близнаците отново в национала

Чакаме Близнаците отново в национала

По материала работи: Борис Проданов
Чакаме Близнаците отново в национала

Легендата на българския баскетбол Георги Младенов официално беше назначен за национален селекционер. Договорът на специалиста е за срок от 3 г., а той ще работи по предварително разработена и одобрена програма. Обещанието му е, че ако поеме България, ще разговаря с близнаците Деян и Калоян Иванови да се върнат в представителния тим. Предстои да разберем дали действително варненците ще се върнат при “лъвовете”.
“Смятам, че националният отбор във всяка една квалификация трябва да опитва да се класира – каза Георги Младенов. – За тази цел трябва да се събере най-силното, което имаме като баскетболисти, за да можем да успеем в нашата цел. Уважавам всяко едно решение, но аз искам да поговоря лично с близнаците, защото българският баскетбол им е дал много. После ще ги оставя те да вземат своето решение и да кажат дали имат желание да се върнат, а за тях вратата на националния отбор е винаги отворена. Те са невероятни характери и баскетболисти, които играят в много силни първенства и ще могат да помогнат много.”

Коментари

Новини Варна