IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
13:57 | 5 април 2014
Обновен: 11:01 | 17 април 2024

Младшата и старшата на "Черно море" с минимални победи

Младшата и старшата на "Черно море" с минимални победи

По материала работи: Златина Добрева
Младшата и старшата на "Черно море" с минимални победи

Юношите младша възраст на “Черно море” постигнаха минимална победа с 1:0 над връстниците си от “Черноморец” в морското дерби от 22-рия в Елитната група до 17 г. „Моряците“ потопиха „акулите“ с гол още в 8-ата минута, дело на Стефан Иванов, който отбеляза рядко виждано попадение, директно от корнер. До края на първата част момчетата на Тодор Каменов изпуснаха още една-две добри възможности за гол, а след почивката играчите на „Черно море“ продължиха да натискат, но така и не намериха за втори път верния път към вратата на съперника. Малшанса пред гола преследваше упорито Валентин Йосков, Даниел Димитров, Станчо Димитров и Крумов. Гостите също имаха своите шансове в края и можеха да си тръгнат с точка от морската столица. След двубоя наставника на „Черно море“ – Тодор Каменов заяви, че е доволен от победата и играта на своите възпитаници, но не и от прекалено многото пропуски, които са накарали отбора да трепери до последно. В следващия кръг „моряците“ гостуват на „Монтана“. Двубоя е на 12 април, събота, от 11 ч. и ще се играе в Правец, тъй като домакините са наказани. С победата над “Черноморец”, варненци изместиха съперника от 6-то място в класирането.
В мач от 22-рия кръг в Елитната група до 19 г., юношите старша възраст на „Черно море“ също се поздравиха с успех. Варненци спечелиха с 1-0 като гости на „Светкавица“ и се бетонираха на 4-то място в класирането с актив от 48 т.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна