IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
11:02 | 5 април 2014
Обновен: 00:58 | 26 март 2024

Даниел Димитров вярва в успеха на "Морето"!

Даниел Димитров вярва в успеха на "Морето"!

По материала работи: Борис Проданов
Даниел Димитров вярва в успеха на "Морето"!

Започва 23-ия кръг на Националната баскетболна лига, а безспорно дербито е в утрешния ден между Черно море - Порт Варна и Левски. Бившият наставник на "моряците" Даниел Димитров даде своите предпочитания за варненци преди мача в зала "Конгресна" на ДКС в неделя от 18 ч.
"Безспорно най-интересната среща, която се очертава в този кръг и Черно море - Левски. -  каза той. - Тя има и пряко значение за второто място в класирането. Много труден за предвиждане мач. Може би отборът на Черно море е с леко преимущество, предвид това, че не участва в други турнири, освен в първенството, докато Левски се бори на два фронта и в момента вървят плейофи в Балканската лига. Относно физическо състояние, отборът от Варна стои по-добре. Те загубиха само един път от Левски този сезон – във финала за Купата. Мачът ще се реши от защитата на Черно море срещу много силните играчи на Левски в гардовата линия. Винаги между тези два отбора има един особен заряд и съм сигурен, че ще бъде интересно за всички присъстващи в залата. Трудно ми е да дам прогноза, но според мен нещата клонят към победа на Черно море, предвид по-доброто състояние, в което се намират и неминуемо ще им бъде оказана подкрепа от публиката."

Коментари

Новини Варна