IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:19 | 3 април 2014
Обновен: 23:11 | 24 април 2024

“Корабостроител`92” атакува “Добрич Оупън”

“Корабостроител`92” атакува “Добрич Оупън”

По материала работи: Борис Проданов
“Корабостроител`92” атакува “Добрич Оупън”

В Добрич ще се проведе най-голямото събитие в тениса на маса в страната ни. В най-добрата за момента българска зала за този спорт, намираща се в спортен комплекс “Русалка“, от 11 до 13 април ще се проведе Третият международен шампионат по тенис на маса “Добрич Оупън 2014". 
В открития турнир при мъжете ще си дадат среща най-добрите български “ракети“, но заедно с тях ще се състезават и много силни състезатели от Италия, Румъния, Нигерия, Украйна, Полша и Сърбия. Имената на Нягол Стоянов (втора ракета на националния отбор на Италия - син на един от най-успелите български тенисисти на маса Иван Стоянов), на националите на България Петьо Кръстев (“Дигеста” – София), Теодор Александров (“Добруджа”), Кирил Попов (“Корабостроител ’92” – Варна) всяват респект и сред най-добрите европейски ракети. Те ще бъдат и в представителния отбор на страната ни за демонстративната среща с румънския отбор, която ще се проведе в петък (11 април).
В румънската “гарнитура“ са включени състезателите от разширения национален отбор Сени Йонут, Алекс Казаку и Барлан Лаурентиу, а техен капитан е Тигау Даниел.

Коментари

Новини Варна