IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
14:16 | 3 април 2014
Обновен: 12:37 | 14 април 2024

Варненски тимове докосват държавни финали

Варненски тимове докосват държавни финали

По материала работи: Борис Проданов
Варненски тимове докосват държавни финали

Волейболен клуб “Добруджа 07” записа 2 победи с по 2:0 гейма над “Варна волей” и “Перун” в морската ни столица и се класира за финалния регионален турнир по волейбол за състезатели до 12-годишна възраст. Напред от групата ни продължават и домакините от “Перун”.
Финалният турнир от регион “Добруджа” ще се проведе на 4 - 5 април, като домакини на турнира са градовете Варна и Омуртаг. В група А влязоха: “Омуртаг”, “Перун”, “Родина” (Суворово) и “Спорт волей”, а в група Б – “Добруджа 07”, “Хан Аспарух” (Исперих), “Черноломец`98” и “Черно море – БАСК”.
Отборите изиграват срещите в групите по системата “Всеки срещу всеки” и заелите 3-то и 4-то място от двете групи се класират по коефициент, а класиралите се на 1-ва и 2-ра позиция играят супер финал, чийто домакин допълнително ще бъде определен.
Класиралите се на първите четири места в региона ни участват на междурегионалното първенство “Добруджа” – “Странджа”.
При юношите младша възраст “Черно море – БАСК” продължи в зоналните турнири, даващи квота за финалите на държавното първенство.

Коментари

Новини Варна