IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
10:54 | 3 април 2014
Обновен: 10:58 | 20 април 2024

Китанов се присъедини към „моряците”

Китанов се присъедини към „моряците”

По материала работи: Борис Проданов
Китанов се присъедини към „моряците”

Пазилият 1 полувреме с капитанската лента в контролата срещу Македония национален вратар на U19 Георги Китанов се присъедини към съотборниците си от „Черно море” на стадион „Тича”. Тимът и днес има 1 тренировка (на стадион "Младост"), а за петък е предвидено също 1 занимание и после традиционното възстановяване.
Христо Ристосков (на снимката) от Сандански ще свири „Левски” – „Черно море” на „Герена” в неделя. Мачът е от 5-и кръг на плейофите в Топ 7. Негови помощници ще са Николай Ангелов и Пламен Георгиев. Четвърти рефер е Николай Марков. Събитията зад двете врати ще следят Никола Попов и Георги Йорданов. Интересното е, че Ристосков след този сезон слага край на кариерата си.
Феновете на „Черно море”, които искат да гледат дербито в столицата, ще платят по 6 лв. за билет. Ръководството на "сините" определи цените на пропуските. Срещата е в неделя (6 април) от 19,30 ч. на стадион "Георги Аспарухов".
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна