IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
11:55 | 26 март 2014
Обновен: 19:20 | 17 април 2024

Дебютанти ще ни представят в класиката на европейското

Дебютанти ще ни представят в класиката на европейското

По материала работи: Борис Проданов
Дебютанти ще ни представят в класиката на европейското

Подготовката на националите ни по класическа борба за предстоящото ЕП във Финландия навлезе в своята заключителна фаза. Вече повече от седмица „лъвовете“ тренират на пълни обороти на НСБ „Спортпалас” край Варна под зоркия поглед на треньора Армен Назарян и неговия щаб. Започнаха и преборванията, след които Назарян определи и състава за предстоящия шампионат на Стария континент, който стартира на 1 април. Цветовете на родния трибагреник ще защитават Александър Костадинов (59 кг), Стас Костя (66), Илиян Георгиев (75), Даниел Александров (80), Христо Маринов (85), Владислав Методиев (98) и Любомир Димитров в кат. до 130 кг.
Специално за медийна група "Черно море" Армен Назарян заяви, че очаква добро представяне от "трикольорите", и поясни, че на това първенство ще даде шанс на по-младите борци да демонстрират своите качества на голям форум. Той заяви още, че е доволен от проведената подготовка до момента и от прекрасните условия на „Спортпалас”.
"Амбициите? Не смятам никой да ходи като турист. Искам всички да вземат медал. Конкуренцията е огромна, но ще видим. В някои категории сме много силни и очаквам 3 - 4 отличния", заяви Армен Назарян.
Тимът ще остане в морската столица до 1 април включително.
Варненският борец Николай Добрев от „Локомотив`93” не влезе в сметките на селекционера. Той се подготвя с групата, но не попадна сред титулярите.
Иван Барбов

Коментари

Новини Варна