IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
13:53 | 20 март 2014
Обновен: 23:31 | 13 април 2024

В неделя в 10,30 ч. пускат билетите за мача „Черно море” - ЦСКА

В неделя в 10,30 ч. пускат билетите за мача „Черно море” - ЦСКА

По материала работи: Борис Проданов
В неделя в 10,30 ч. пускат билетите за мача „Черно море” - ЦСКА

Поредна тренировка на стадион „Младост” направиха днес футболистите на „Черно море”. Щабът на варненци е твърдо решен да пази тревното покритие на стадион „Тича”, който в неделя в 15,45 ч. трябва да приеме дербито на 2-ия кръг от плейофите в Топ 7 срещу ЦСКА. В заниманието се включиха всички футболисти. Възстановяващият се от контузия Мишо Венков продължава да увеличава натоварванията и най-вероятно ще е на линия за сблъсъка.
Поради огромният интерес към „Черно море” – ЦСКА билетите на касата до служебния вход на „Тича” (на ул. „Н. Й. Вапцаров”) ще се продават в неделя още от 10,30 ч. Другите 2 каси ще работят след 12 ч. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 14,15 ч. Очаква се клубното съоръжение на „моряците” да се напълни до краен предел.
Александър Костадинов от София ще свири срещата. Негови помощници ще са Цветан Трифонов и Николай Георгиев, а за четвърти рефер бе определен Георги Ковачев. Събитията зад двете врати ще следят Стефан Павлов и Мартин Богдев.
Двубоят се води рисков и логично охраната в него ще е засилена. 120 полицаи и 20 жандармеристи са ангажирани с опазването на обществения ред на „Тича”. Патрули на полицията ще бъдат на всички ключови места около стадиона, включително и около паркингите, за да не се допусне струпване на фенове и ексцесии. Няма информация за пристигането от София на голяма агитка, затова и движението няма да бъде спирано. Въпреки това по трибуната се очакват около 2000 запалянковци на ЦСКА, което при всички случаи ще държи нащрек униформените в дербито.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна