IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
09:09 | 10 март 2014
Обновен: 15:29 | 13 април 2024

Окоро вече тренира на „Тича”

Окоро вече тренира на „Тича”

По материала работи: Златина Добрева
Окоро вече тренира на „Тича”

Въпреки късното пристигане от мача с „Любимец” (спечелен с 4:0), футболистите на „Черно море” направиха днес 1 тонизиращо занимание на „Тича” под ръководството на Георги Иванов. Титулярите в мача имаха по-лека тренировка, а останалите футболисти – по-интензивна.
Стенли Окоро се прибра от Испания. Нигериецът днес тренира за първи път с „Черно море” от доста време насам. Леко раздвижване направи Мишо Венков, който пропусна мача с „Любимец” заради контузия. Стефан Станчев изтърпя наказанието си от 1 двубой и е вече е на линия за срещите на „Морето”.
Първият мач на „Черно море” от плейофите в Топ 7 с „Литекс” в Ловеч може да се играе в четвъртък. СТК на БФС утре трябва да се произнесе по въпроса, но ръководствата на двата клуба вече проведоха предварителни разговори. Промяната се налага заради ангажиментите в „Лига Европа” на шампиона „Лудогорец”, който трябва да срещне „Литекс” в първи 1/4-финален мач за Купата на България.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна