IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
12:43 | 5 март 2014
Обновен: 19:01 | 25 април 2024

Георги Иванов засега остава на „Тича”

Георги Иванов засега остава на „Тича”

По материала работи: Златина Добрева
Георги Иванов засега остава на „Тича”

Спряганият за завръщане в „Левски” старши треньор на „Черно море” Георги Иванов призна, че е имал разговори със собственика на „Левски” Тодор Батков за завръщане на „Георги Аспарухов“ като главен мениджър. Легендата на „сините“, който сега е наставник на „Тича”, коментира, че вече всичко в въпрос на разговори между ръководствата на „сините“ и „моряците“, като не пропусна да отбележи, че престоят му във Варна е бил изключително ползотворно.

„Провел съм разговори с Тодор Батков, като вече двете ръководства трябва да решат как ще се процедира. Говорили сме за поста главен мениджър. Сега е малко комплицирана ситуацията, защото влизаме в плейофи и наистина няма да ми е много приятно, ако трябва да си тръгна от „Черно море”, но сърцето ми е в „Левски”, коментира Георги Иванов.

„Моето решение, ще бъде окончателно след като се видя с хората от „Черно море”. Знам, че това е неприятна ситуация и двата тима, никой не може да мисли за предстоящите си мачове. Все още не мога да коментирам”, завърши легендарната деветка на тима от „Герена”.

Той ще проведе днес 1 занимание на стадион „Младост” с варненския тим. Интересното е, че ден след жалбата до БФС от „Черно море” (случайно или не) на „Тича” пристигнаха жестоки глоби от Дисциплинарната комисия. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия тимът е санкциониран 2000 лв. Пом.-треньорът Ивайло Петров е лишен от право да изпълнява своите функции за 3 срещи и глобен 1000 лв. Нападателят Бубакар Нджие Камби (Бакари) е аут за 2 мача и санкциониран 1000 лв., а Стефан Станчев – 1 мач и 250 лв.

Коментари

Новини Варна