IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
12:15 | 4 март 2014
Обновен: 15:26 | 15 април 2024

„Черно море” изпрати жалба до БФС

„Черно море” изпрати жалба до БФС

По материала работи: Борис Проданов
Китанов пази 1 полувреме за националния тим

След като изгледа внимателно записа на мача „Черно море” – „Литекс” от щаба на варненци изпратиха жалба до Съдийската комисия на БФС със спорните моменти в сблъсъка. В тях клубът от „Тича” е ощетен от реферската бригада начело с Димитър Андреев. Прикрепен е видеоматериал със ситуациите, като най-фрапираща е тази със свиреният за „люляците” 11-метров наказателен удар, който „де факто” реши изхода на дербито.
Има още доста моменти в двубоя, в които се вижда как съдиите са ощетили „Черно море”. От варненския клуб се надяват компетентните органи в БФС да вземат съответните мерки и повече да не се стига до подигравки с труда на момчетата.
Иначе днес „Черно море” проведе 1 занимание на стадион „Младост”. Тренировката беше интензивна, за физическа издръжливост. В нея не взе участие единствено вратарят на варненци Георги Китанов. Той е на лагер с юношеските национали. В сряда стражът ще играе в контролата на „лъвчетата” с Украйна – 14 ч. в Брестник. След това той ще се върне на „Тича”, където продължава подготовката за гостуването на „Любимец”. Мачът от 26-ия кръг на А група е в неделя от 15,30 ч.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна