IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
12:19 | 26 февруари 2014
Обновен: 20:54 | 15 април 2024

Базан не е твърд титуляр за европейското!

Базан не е твърд титуляр за европейското!

По материала работи: Борис Проданов
Базан не е твърд титуляр за европейското!

"Тези, които работеха - резултатите бяха налице" каза Армен Назарян, старши треньор на националния отбор по класическа борба.
От днес класиците се качват на лагер на Белмекен, а последният им лагер до европейското ще е на "Спортпалас" край Варна от 18 март.
Националките ни ще продължат подготовката си в Самоков, а 3 от тях ще премерят сили на турнир в Швеция в следващите дни.
"Съжалявам, че Кирил Терзиев не успя да се реализира на "Дан Колов", всъщност по време на схватките той имаше настинка - обяви на свой ред Валентин Райчев, старши треньор на националния отбор по свободна борба. - В тази кат. до 74 кг първи стана варненецът Леонид Базан. Той показа много силни борби. Но за европейското ще има преборвания между тях, и който е по-добър ще отиде на шампионата.”
Свободняците засега ще се готвят в София, на комплекс "Диана", а в заключителния лагер преди европейското ще бъдат в Тетевен.
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна