IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
15:32 | 23 февруари 2014
Обновен: 22:11 | 27 март 2024

Марсел Радев загуби полуфинала в държавното

Марсел Радев загуби полуфинала в държавното

По материала работи: Борис Проданов
Марсел Радев загуби полуфинала в държавното

Любомир Лещански и Васил Младенов от "Левски" спечелиха финала на държавното първенство за мъже срещу Николай Драганов от “Локомотив” (Пд) и Стефан Трифонов (НСА) с резултат 7:6 (4), 6:1.

Победителите получиха за награда от БФ по тенис по самолетен билет за участие в тенис турнир в Европа по избрана от тях дестинация през 2014 г.

Илия Кушев (също от “Левски”) пък спечели полуфиналната си среща срещу 6-ия поставен Марсел Радев от “Черно море – Елит” (Варна) с резултат 6:4, 7:6(1). За достигането си до полуфинала варненецът Радев получи за награда самолетен билет за участие в турнир в Европа по избрана от него дестинация през 2014 г.

Кушев триумфира на финала с титлата в столичната зала "София". На финала 33-годишният бивш състезател за “Купа Дейвис" се наложи над своя съотборник и водач в схемата Пламен Милушев с 6:0, 6:7(5), 6:2. Призьорите получиха освен купи и самолетни билети (3 за шампиона и 2 за подгласника му), осигурени от БФТ. Те бяха наградени от и. д. генералния секретар на федерацията Катерина Генова и националния треньор и капитан за “Купа Дейвис" Тодор Енев.

От понеделник започва последното за годината държавно първенство по тенис в зала - това за жени, което също ще се проведе в "София".

Коментари

Новини Варна