IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
10:54 | 21 февруари 2014
Обновен: 19:39 | 19 април 2024

„Соколите” оптимисти за оцеляването в Б група

„Соколите” оптимисти за оцеляването в Б група

По материала работи: Борис Проданов
„Соколите” оптимисти за оцеляването в Б група

Деян Христов не е притeснен от факта, че идва от отбор като „Нефтохимик” в „Спартак 1918” (Вн).

„Чух се Атанас Атанасов по телефона. Все пак бе треньор на „Нефтохимик”. Приех веднага и подписах договор. Искам тимът да играе добре. „Спартак 1918” не заслужава мястото на което се намира. Колективът е добър. Имах предложения и от други наши отбори, но не искам да коментирам имена“, каза Деян Христов.

Той призна, че бил на проби в италиански нискоразреден тим, но нещата се се получили.

Наставникът на „соколите” Атанас Атанасов – Орела каза, че в последната контрола срещу „Несебър” ще даде шанс на всички за изява. Владо Мирчев е контузен. Спецъг каза, че „Монтана” и „Раковски” са сред най-добрите отбори във втора дивизия.

„Победата в контролата над „Нефтохимик” с 1:0 не означава нищо за нас. Добре е че бихме и толкова. Очаквам още един футболист, защитник. момчета си има отбор на този етап и не искам да казвам име. Всички футболисти вече са с договори, само аматьорите нямат такива“, каза Орела.

„Спартак 1918” ще изиграе още 1 контрола - гостуване на „Несебър”.

Селекцията все още не е приключила, тъй като на „Коритото” чакат защитник. Футболистът има договорни взаимоотношения с друг клуб и името му остава в тайна.

Орела добави, че няма да търси заместник на напусналия по собствено желание нападател Десислав Дяков. В тима остана 1 таран в лицето на Деян Христов. Другите двама – Влади Мирчев и Янаки Смирнов се възстановяват след операции.

„Имам опции в атака. Разчитаме на Христов да бележи. Боби Борисов и Ники Ботев също може да бъдат преквалифицирани. Десо Дяков сам поиска да напусне. Според мен трябваше да остане при нас и да търси своето място под слънцето”, завърши Атанас Атанасов.

Коментари

Новини Варна