IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
11:32 | 17 февруари 2014
Обновен: 20:09 | 12 април 2024

„Морето” срещу плевенчани за Купата

„Морето” срещу плевенчани за Купата

По материала работи: Борис Проданов
„Морето” срещу плевенчани за Купата

Баскетболният „Черно море – Порт Варна” ще играе срещу „Спартак” (Плевен) в четвъртфиналите от турнира за Купата на Баскетболният „Черно море – Порт Варна” ще играе срещу „Спартак” (Плевен) в четвъртфиналите от турнира за Купата на България, определи тегленият жребий. При успех варненци ще срещнат на полуфиналите победителя от двубоя „Балкан” – „Ямбол”. Турнирът ще се проведе от 27 февруари до 2 март в зала "Универсиада" в София. От жребия за полуфиналите пък стана ясно, че при победи в първия кръг „ЛУКойл-Академик” и „Левски” ще се срещнат на полуфинал, което означава, че традицията от последните три години двата отбора да играят финал за трофея няма да се спази. Четвъртфиналите ще се играят на 27 февруари.
Иначе сръбското крило Александър Йевджич вече е част от „Черно море - Порт Варна”. Предстои той да бъде картотекиран и ще е на линия още за мачовете за Купата на България. Сърбинът бе на проби в отбора от средата на миналата седмица. Александър Йевджич е на 32 г. Висок е 203 см. Последният тим, в който се е състезавал е „Струмица”. Останалите отбори, за които е играл са „Слога”, „Ловчен”, „Войводина”, „Раднички”, „Златорог”.

Борис Проданов

Коментари

Новини Варна