IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Спорт
12:21 | 13 февруари 2014
Обновен: 14:36 | 12 април 2024

„Моряците” убедени в победата над „Спартак” (Пл)

„Моряците” убедени в победата над „Спартак” (Пл)

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” убедени в победата над „Спартак” (Пл)

Баскетболният „Черно море - Порт Варна” картотекира завърналият се в отбора Милчо Борисов. Състезателят ще може да дебютира повторно за отбора още в събота в мача срещу „Спартак” (Плевен). Срещата е от 17 ч. в събота в зала"Конгресна" на Двореца на културата и спорта.
„За мача със „Спартак” (Плевен) сме напълно подготвени. Гостите не са много лесен за побеждаване противник", коментира пред клубния сайт преди срещата между „Черно море - Порт Варна” и „Спартак” (Плевен) Николай Стоянов.
Той бе категоричен, че баскетболистите са "забравили" последния мач срещу „Ямбол” и изрази надежда „Черно море - Порт Варна” да победи с добра игра.
Стоянов смята, че отборът може да се пребори и да стигне до финала в надпреварата на Националната баскетболна лига.
Запитан за представянето си Стоянов сподели, че израстването му се дължи на сериозния тренировъчен процес и здрави индивидуални тренировки.
"Знаех, че ще е тежко да играя на няколко фронта - в НБЛ, в Младежката лига и за Икономическия университет, и затова предсезонната подготовка бе по-тежка", каза още Стоянов
Той се надява да издържи тежката програма.
Според баскетболиста, с оглед на представянето на отбора, поне 4 - 5 играчи на "Черно море - Порт Варна" със сигурност ще участват в Мача на звездите в НБЛ.

Коментари

Новини Варна