IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
12:19 | 13 февруари 2014
Обновен: 10:16 | 15 април 2024

Денислав Коцев треньор в Мача на звездите

Денислав Коцев треньор в Мача на звездите

По материала работи: Борис Проданов
Петима варненци в Мача на звездите

Мачът на звездите в НБЛ ще се проведе във Варна на 23 февруари от 19,30 ч. Това стана ясно на пресконференция от ръководството на лигата и организаторите.
Разбра се, че за първи път феновете няма да имат право да гласуват за участниците в мача. Този път тази роля ще се падне на деветте треньора на отборите в НБЛ, като те ще определят по трима българи и трима чужденци. Именно това ще е и форматът на основния мач по време на събитието.
Треньори на двата отбора пък ще бъдат наставниците на първите два в класирането. Това значи, че единият отбор ще бъде воден от Димитрис Галанис („ЛУКойл-Академик), а ако „Черно море - Порт Варна” победи „Спартак” (Плевен) в събота, то наставник на другия ще бъде Денислав Коцев.
Отборите ще бъдат обявени на 17 февруари (понеделник).
Самият мач ще протече в 3 части, тъй като освен отборите на българи и чужденци ще има и тим на „Черно море-Соди” от сезоните 1998 – 2000 г., в чест на Тодор Стойков.
Предвидени са и конкурси за забивки, стрелба, умения.

Коментари

Новини Варна