IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
11:48 | 13 февруари 2014
Обновен: 11:01 | 21 април 2024

“Морето” научава жребия за Купата в понеделник

“Морето” научава жребия за Купата в понеделник

По материала работи: Борис Проданов
“Морето” научава жребия за Купата в понеделник

Жребият за Купата на България по баскетбол при мъжете ще се състои в понеделник (17 февруари). Той ще бъде теглен на 5-ия етаж в сградата на Министерството на младежта и спорта.
В урна 1 са “ЛУКойл-Академик”, “Черно море - Порт Варна”, “Балкан”, “Левски”. Втората урна включва “Ямбол”, “Рилски спортист”, “Спартак” (Плевен) и “Черноморец”/”Берое”.
Макар и мачовете от последния кръг на втория етап да не са изиграни, вече е ясно и как ще бъдат разпределени отборите на жребия за четвъртфиналите. Жребият за тях ще е дирижиран, като тимовете от първата четворка ще срещнат тези от втората. За полуфинала вече няма никакви ограничения, както беше последните години. Отборите на “Черноморец” и “Берое” ще се срещнат на 2 пъти при разменено гостуване, за да определят 8-ия отбор за финалния турнир. Тази година финалната осмица ще се проведе в София от 27 февруари до 2 март.

Коментари

Новини Варна