IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
15:03 | 8 февруари 2014
Обновен: 08:33 | 26 април 2024

„Черно море“ пусна един гол на „Крайова“

„Черно море“ пусна един гол на „Крайова“

По материала работи: Златина Добрева
„Черно море“ пусна един гол на „Крайова“

Георги Иванов доволен от лагера в ТурцияТимът на “Черно море” загуби от румънския “Крайова” с 0:1 в последната си контрола от лагера в Турция. Единствения гол за успеха на румънците вкара Варга от пряк свободен удар в 49-ата минута. Двубоят бе равностоен със здрава битка по целия терен, но румънците имаха по-добри положения за гол, като веднъж и гредата спаси вратата на “Черно море". На няколко пъти вратарят Георги Китанов се намеси решително. За варненци добри ситуации се откриха пред Бакари, който обаче пропусна да се разпише.
С този мач лагерът на “Черно море” в Турция приключи, като отборът се прибра в България. На 14 февруари е последната контрола от зимната подготовка с “Добруджа”, преди която ще е и официалното представяне на отбора за пролетта.
Съставът на “Черно море”: Георги Китанов, Стефан Станчев (65 - Мартин Костадинов), Мишо Венков, Кирил Котев (80 – Александър Попов), Живко Атанасов, Тодор Паланков, Сашо Александров, Дани Георгиев (52 - Еденилсон Бергонси), Георги Божилов, Бакари, Иван Коконов (80 – Бекир Расим).

 

Георги Иванов доволен от лагера в Турция
Треньорът на “Черно море” Георги Иванов изказа задоволството си от свършената по време на лагера в Турция работа.
"Доволен съм от старанието и от начина, по който играчите се подготвяха през тези 2 седмици – коментира той. – Това, което бяхме планували, го свършихме.”
Той не прави генерални констатации от резултатите в мачовете.
“Не отдавам голямо значение на резултатите в проверките, за мен по-важно бе да видя юношите на какво ниво са и на кого мога да разчитам. Въпреки натрупаната умора в някои от контролите показахме добри неща. Най-радостен съм от факта, че успяхме да се опазим от сериозни контузии", сподели още Георги Иванов.
Наставникът обаче е на мнение, че големите изпитания на “Черно море” тепърва предстоят.
"Наясно съм, че с този състав ще ни бъде много трудно и знам, че ни очакват тежки битки. Младите, колкото и да се стараят, имат още много да учат. Аз съм амбициозен, но в същото време и реалист. От нас зависи как ще се представим през пролетта, но със сигурност ще им бъде трудно срещу нас", допълни Иванов.

Красимир Николов

наш специален пратеник

 

Коментари

Новини Варна