IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
14:38 | 2 февруари 2014
Обновен: 08:36 | 26 април 2024

Неспазена уговорка ощети варненски световен шампион

Неспазена уговорка ощети варненски световен шампион

По материала работи: Борис Проданов
Милен Маринов взе 3-та световна титла по муай-тай

3 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала завоюва варенският клуб ТИМ на държавното по муай-тай в столицата. Шефът на отбора Краси Димов обаче е възмутен от поведението на колегата си от СК „Йорк” (Варна) Станислав Бахчеванов, който не спазил уговорката си и вместо от спаринг-среща превърнал двубоят в кат. до 57 кг на неговия състезател Тихомир Митев със световния шампион Милен Маринов (ТИМ, на снимката) в официален мач.
„Милен се бие на 51 кг, а Тихомир – на 57 кг. От спаринг преди световното първенство боят стана за титлата в шампионата ни. На всичкото отгоре и боецът на Бахчеванов беше 58 кг на кантара. Това некоректно поведение за мен е недопустимо”, коментира специално за Медийна група „Черно море” Краси Димов.
Иначе в състава на легендата от ринга титли имат Стоян Копривленски (67 кг) и юношите старша възраст Таркан Селяйдинов (91 кг) и Николай Шалапатанов.
След номера на Бахчеванов в крайна сметка Милен Маринов остана 2-ри, но в доста по-горната категория за него до 57 кг. Вицешампиони още са Памела Филипова и Станислав Вълчев.
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна