IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
06:09 | 1 февруари 2014
Обновен: 15:46 | 15 април 2024

Бербатов вече е футболист на "Монако"

Бербатов вече е футболист на "Монако"

По материала работи: Златина Добрева
Бербатов вече е футболист на "Монако"

Трансферът на Димитър Бербатов в "Монако" вече е факт. Това обявиха от новия клуб на нападателя. На официалната си страница монегаските приветстваха с добре дошъл българския голмайстор. Той ще играе в тима от княжеството до лятото под наем от "Фулъм".
Бербатов е привлечен като заместник на контузения голмайстор Радамел Фалкао. Българинът ще носи №15. Той призна, че е нервен. Бербатов е преминал успешно медицинските прегледи и е готов за игра.
"Доволен съм и развълнуван и честно казано малко нервен. Гледам напред и нямам търпение да тренирам с новите си съотборници. Това е една нова глава в моята кариера", заяви Бербатов.
Очаква се дебютът на нападателя да е срещу ПСЖ. Франция е четвъртата държава, в която той ще играе след България, Германия и Англия. Бербатов няма да успее да закръгли головете си във Висшата лига на 100. Той остава с 94, след като за две години във "Фулъм" отбеляза общо 20 гола, отбелязва gol.bg.
Вицепрезидентът на "Монако" Вадим Васильов също приветства новото попълнение.
"Димитър ще донесе опит и талант на нашия отбор. Той идва заради контузията на Радамел Фалкао. Играл е в големи клубове като "Манчестър Юнайтед" и е отличен нападател. Имаме все още 2 турнира, за които да се борим и той ще е добро попълнение заедно с Емануел Ривие, Валере Жермен и Антони Мартиал. Бербатов има различен профил от нашите нападатели", заяви Васильов.

Коментари

Новини Варна