IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
15:58 | 26 януари 2014
Обновен: 07:48 | 21 май 2024

Очакват нови проблеми в мача на БАСК с “Виктория Волей”

Очакват нови проблеми в мача на БАСК с “Виктория Волей”

По материала работи: Борис Проданов
Очакват нови проблеми в мача на БАСК с “Виктория Волей”

“Виктория Волей” (Пловдив) срещу “Черно море – БАСК” (Варна) - истински сблъсък между отборите, подвизаващи се във Висшата лига, определи жребият за 2-рия кръг на Купата на България при мъжете.
Така ще има 2-ри рунд в битката между двата тима след злополучния двубой през есента във Варна, когато пловдивчани надиграха като гости варненци с 3:2. Припомняме, че двубоят стана печално известен с неприятния инцидент, при който варненски волейболист преби в края на срещата главния съдия Илиян Георгиев, а освен наказанието на състезателя тимът бе санкциониран с лишаване от домакинства за първенството. Сега се очакват нови ексцесии, но с адрес пловдивския тим. Вероятно охраната на мача ще бъде усилена специално за сблъсъка, в който нервите са повече от спортно-техническите умения и на двата тима.
Дерби ще има и между отбори от Суперлигата, като един срещу друг ще застанат “Пирин” (Разлог) и “Марек Юнион-Ивкони” (Дупница), както и “Добруджа 07” (Добрич) и “Арда” (Кърджали). Жребият определи волейболистите от Разлог и Добрич да домакинстват в мачовете.
Срещите от втория кръг на Купата на България са на 4 февруари (вторник), като допълнително ще станат ясни часовете на мачовете.
Всички двойки
от втори кръг на Купата на България:
“Славия” (София) – “Нефтохимик 2010” (Бургас)
УНСС (София) - ЦСКА (София)
“Ботев” (Луковит) – “Монтана” (Монтана)
“Добруджа 07” (Добрич) – “Арда” (Кърджали)
“Пирин” (Разлог) – “Марек Юнион-Ивкони” (Дупница)
“Миньор” (Перник) - КВК “Габрово” (Габрово)
“Тетевен Волей” (София) – “Левски Бол” (София)
“Виктория Волей” (Пловдив) – “Черно море БАСК”

Коментари

Новини Варна